Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παππάς: «Ομάδα με σκληράδα η Παρτιζάν»

Παππάς: «Ομάδα με σκληράδα η Παρτιζάν»

xristos pappas olympiakos jpg

Στην ετοιμότητα και στο κίνητρο της ομάδας του αναφέρθηκε ο Χρήστος Παππάς.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Παρασκευής στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν (24/3, 21:00) στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague. Τον ρόλο του προπονητή θα αναλάβει και σε αυτό το παιχνίδι ο Χρήστος Παππάς, καθώς ο Γιώργος Μπατζώκας συνεχίζει να ταλαιπωρείται με ίωση.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στη δύσκολη αποστολή που έχουν να αντιμετωπίσουν, και μίλησε για το κίνητρο των παικτών του να «κλειδώσουν» οριστικά το πλεονέκτημα της έδρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Παππάς:

Ομάδα με σκληράδα, αρκετό ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο κάθε αντίπαλος πρέπει να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό σε άμυνα και σε επίθεση, κοινώς πρέπει να παίξουμε τα δικά μας πράγματα και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη σκληράδα».

Για το κίνητρο να «κλειδώσουν» το πλεονέκτημα:  «Αν δεν είναι η πρώτη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα των πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε. Ο έλεγχος των συναισθημάτων, κυρίως, λόγω της έδρας, της επιθυμίας του αντιπάλου, του κινήτρου, όλα αυτά θα παίξουν ρόλο».

Για τη φρεσκάδα του Ολυμπιακού από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είχαμε πολλά ματς, αλλά το ροτέισον που έπρεπε να γίνει, έγινε. Πώς θα είμαστε αύριο, θα το δούμε στο ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…