Κεντρική Elite League Παπάγου: “Γνωστός για το ήθος του ο Λιόγας, επιτέθηκε στον παίκτη μας”

Παπάγου: “Γνωστός για το ήθος του ο Λιόγας, επιτέθηκε στον παίκτη μας”

liogas amyntas

Μεγάλη ένταση είχε η αναμέτρηση του Παπάγου με τον Αμύντα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε επεισοδιο μεταξύ του προπονητή του Αμύντα, Δημήτρη Λιόγα, και τιυ παίκτη του Παπάγου, Εριηναίου Μπάλου, ενώ στη συνέχεια αντέδρασαν και φίλαθλοι των γηπεδούχων.

Όπως αναφέρουν οι Στρατηγοί στην ανακοίνωση τους, ο Λιόγας επιτέθηκε στον Μπάλο χωρίς λόγο και η επίθεση αυτή έφερε την αντίδραση των φιλάθλων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς τα αναγραφόμενα από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις, παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έλαβαν χώρα:

Κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου του αγώνα της ομάδας μας με το σωματείο ΑΜΥΝΤΑΣ, τραυματίστηκε ο αθλητής Μαρσαλ της φιλοξενούμενης ομάδας, σε μια συνηθισμένη διεκδίκηση της μπάλας με ατυχή όμως κατάληξη. Ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία, με τον αθλητή να αποχωρεί από το παρκέ και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του αγώνα. Παρά την αποχώρηση του τραυματία από το παρκέ , οι διαιτητές δεν συνέχισαν ως όφειλαν άμεσα το παιχνίδι, άλλα άφησαν τους πάγκους των δύο ομάδων να αναμειχθούν σε συζητήσεις για το περιστατικό, το οποίο δεν έδειχνε να είναι σοβαρό. Στη σημείο εκείνο, ο αθλητής μας Ειρηναίος Μπαλός, γνωστός για το ήθος του, πλησίασε τον συνάδελφο του Μάρσαλ για να του ζητήσει συγγνώμη για την ατυχή στιγμή. Τότε όμως, ο επίσης γνωστός για το «ήθος» του προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Λιόγας, επιτέθηκε στον παίκτη μας, βρίζοντας και σπρώχνοντας τον δημιουργώντας ένταση ανάμεσα στους δυο πάγκους και αντεγκλήσεις εκατερωθεν.

Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του Αμύντα, πυροδότησε όπως είναι λογικό ένταση και στην εξέδρα, με αποτέλεσμα ορισμένοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αγανακτισμένοι φίλαθλοι της ομάδας μας να αποδοκιμάσουν τη συμπεριφορά του Λιόγα.

Καμία διένεξη δεν έγινε με τους φίλους του Αμύντα ούτε υπο την μορφή «απωθήσεων»όπως όλως αυθαίρετα αναφέρεται στο φύλλο αγώνα. Ουδείς ασχολήθηκε με τους φιλοξενούμενους φιλάθλους τους οποίους τιμούμε καθώς πολλούς από αυτούς τους γνωρίζουμε και προσωπικά από τις κοινές μας πορείες στα μπασκετικά γήπεδα. Το περιστατικό δεν κράτησε παραπάνω από τρία λεπτά και τα πνεύματα ηρέμησαν και με τη συνδρομή των φίλων του Αμύντα και των παικτών του. Παρόλα αυτά οι διαιτητές διέκοψαν αδικαιολόγητα το ματς για περίπου 50 λεπτά με το πρόσχημα της ελλιπούς αστυνομικής δύναμης,γεγονός που δεν έχει συμβεί ούτε στις πιο «δυναμικές» έδρες των εθνικών κατηγοριών.

Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον αθλητή Μάρσαλ και καλά μυαλά στον κατά τ άλλα εξαίρετο προπονητή Λιόγα και να του θυμήσουμε ότι κάθεται στον πάγκο μιας ιστορικής ομάδας που έχει βραβευτεί στο παρελθόν αρκετές φορές για το ήθος της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…