Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Ξέρουμε τι ποιότητα έχει η Μπαρτσελόνα»

Ομπράντοβιτς: «Ξέρουμε τι ποιότητα έχει η Μπαρτσελόνα»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ενέργεια και εξυπνάδα θέλει από τους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του λίγο πριν τον αγώνα της Παρτιζάν με την Μπαρτσελόνα (21:30), αναφέρθηκε στην αποτελεσματική επιθετικότητα που έχουν στο παιχνίδι οι Ισπανοί, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Συγκεκριμένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τα βασικά για το παιχνίδι τους χωρίς να δίνουμε μεγάλη προσοχή στο “playbook” τους, κάτι που δεν νομίζω ότι είναι εφικτό αυτή τη στιγμή. Αλλά τους ξέρουμε, έχουμε ήδη παίξει με την Μπαρτσελόνα και ξέρουμε τι ποιότητα έχουν. Είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να πάει στο Final Four και πιθανότατα να προσπαθήσει να κερδίσει την Euroleague.

Παίζουν ως ομάδα, παίζουν εξαιρετικά σκληρή άμυνα. Ο βασικός παίκτης σε αυτή την άμυνα είναι σίγουρα ο Γιαν Βέσελι, όταν είναι στα πέντε. Η επιθετικότητα στην μπάλα ξεκινά από τους γκαρντ σε όλο το γήπεδο. Έχουν τον Σατοράνσκι, ο οποίος επέστρεψε από το ΝΒΑ μετά από έξι χρόνια και παίζει εξαιρετικά, για να μην αναφέρουμε τους παίκτες στις θέσεις δύο και τρία.

Είναι η ομάδα που είναι πρώτη στην Euroleague σε ποσοστό σουτ τριών πόντων. Αυτά είναι μερικά βασικά πράγματα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο παιχνίδι τους τώρα στην προπόνηση και θα δούμε πώς θα είναι στο ματς. Χρειαζόμαστε εξυπνάδα και ενέργεια στο επίπεδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Έτοιμος για τα ματς με τον Ολυμπιακό, δηλώνει ο Ρότζερ Γκριμάου. Συνέντευξη στην ισπανική …