Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ομπράντοβιτς: «Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός»

Ομπράντοβιτς: «Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Το εγκώμιο του Ολυμπιακό έπλεξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Παρτιζάν το βράδυ της Παρασκευής θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό (24/3, 21:00) στην κατάμεστη «Stark Arena» (αφού έχει ανακοινωθεί sold out) για την 30η στροφή της Ευρωλίγκας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας παράλληλα ότι είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος.

Όλα όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα ο δυσκολότερος αντίπαλος για πολλούς λόγους. Παίζει εκπληκτικά. Τις προηγούμενες ημέρες, όσο εμείς κάναμε ένα διάλειμμα, ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν πολύ καλός, όπως είναι συνήθως. Είναι μια ομάδα που γνωρίζει τα πάντα. Εκτός από τον πρωτεύον αιφνιδιασμό έχει πλάνο και για την επίθεση στο 5vs5, διαθέτει εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και πρακτικά κανένα σουτ δεν έχει “φτιαχτεί” από πριν και δεν είναι καλό.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι θα χρειαστεί να παίξουμε άμυνα για 24” και να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Όσο για την άμυνα του Ολυμπιακού, υπάρχουν και εκεί κάποιες παγίδες. Προσπαθήσαμε σε τέσσερις προπονήσεις να προετοιμαστούμε, οπότε θα δούμε πώς θα τα καταφέρουμε στο ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…