Κεντρική Γυναίκες Ο Ιωνικός Ν.Φ. στον δρόμο για τα μεγάλα σαλόνια

Ο Ιωνικός Ν.Φ. στον δρόμο για τα μεγάλα σαλόνια

Ιωνικός Ν.Φ.

Στη μάχη της ανόδου ο Ιωνικός.

Επέλεξα Α2 και τον αγώνα στη Ν. Φιλαδέλφεια μεταξύ Ιωνικού – Αγ. Παρασκευής με το σκορ στο 2-0. Η ιστορική γηπεδούχος ομάδα, σε ένα γήπεδο θρύλο, πήρε σχετικά άνετα την τρίτη νίκη που ήθελε για να περάσει στην επόμενη φάση της διαδρομής, όπου θα βρει αντίπαλο τον νικητή της σειράς Αθηναϊκός – Δαναοί Άργους στις δύο νίκες που οδηγούν στον τελικό ανόδου της Α2 του Νότου.

Πολύ καλή παρουσία της ομάδας του κόουτς Σκαλωμένου, τον οποίο μπορεί να μην γνωρίζω προσωπικά όμως φαίνεται έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Κορυφαία η Δήμητρα Καμπουράκη που είναι πλέι μέικερ για τη μεγάλη κατηγορία, ίδια όπως την πρωτοθυμάμαι στα πρώτα της βήματα στον ΔΑΣΑΛ.

Δίπλα της η μαμά Βικτώρια Γούναρη, με τον μπέμπη της και τον μπαμπά παίκτη που Πανιωνίου κοντά της, ήταν μια ξεχωριστή παρουσία. Η Λέρη που θυμάμαι από τον Σπόρτιγκ και μια καλή ψηλή η Ψωμά έδωσαν την ώθηση στην ομάδα τους να φτάσει στη νίκη και μου έδωσαν την εντύπωση ότι ο Ιωνικός θα είναι σοβαρός διεκδικητής του τίτλου στην Α2 του Νότου.

Το ερώτημα βέβαια που απευθύνεται και στις άλλες ομάδες της Α2 οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο… θέλει να βρεθεί και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της ομάδας, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ στην κορυφαία κατηγορία με όσες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να συνοδεύουν αυτό;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…