Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 93-74 (vid)

Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις Κάουνας 93-74 (vid)

Γιαν Βέσελι

Εύκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι Καταλανοί χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα επικράτησαν της Ζαλγκίρις Κάουνας με 93-74. Οι μπλαουγκράνα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο έδειξαν τις διαθέσεις τους, πήραν τα ηνία του σκορ και δεν δυσκολεύτηκαν να τα κρατήσουν μέχρι το τέλος.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένα με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ (9-10). Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε όργια στο πρώτο δεκάλεπτο και χαρακτηριστικό είναι ότι σημείωσε τους 12 από τους 19 πόντους της Μπαρτσελόνα (19-17). Οι ψηλοί των «μπλαουγκράνα» είχαν φανερή υπεροχή και έκαναν ότι ήθελαν μέσα στη ρακέτα της Ζαλγκίρις Κάουνας (28-20). Οι Λιθουανοί δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας στην πλάτη τους διαφορά 10 πόντων (46-36).

H ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ζαλγκίρις έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και η Μπαρτσελόνα έκανε ότι ήθελε στο παρκέ (65-48). Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και για πρώτη φορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους (77-46) με τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει θραύση (23 πόντοι).

Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Η Μπαρτσελόνα είχε τον πλήρη έλεγχο και πήρε εύκολα τη νίκη με 93-74.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 46-36, 77-46, 93-74.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου, όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Οντέντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Η Μακάμπι…