Κεντρική Β' Εθνική Λιόνας: «Το… ντου στους φιλάθλους μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο»

Λιόνας: «Το… ντου στους φιλάθλους μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο»

thanasis lionas axagia

Καταγγελία για επίθεση στους φιλάθλους της Αχαγιάς.

Στο 37ο λεπτό του αγώνα ΗλυσιακόςΑχαγιά οι οπαδοί των φιλοξενουμένων δέχθηκαν επίθεση, σύμφωνα με τον Θανάση Λιόνα

Η Αχαγιά ’82 ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ηλυσιακό με 70-68. Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Λιόνας, μετά το ματς ανέφερε ότι έγινε ντου στους φιλάθλους της ομάδας τους στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης που προκάλεσε διακοπή στον αγώνα. Αυτή η διακοπή θεωρεί ο Έλληνας τεχνικός ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, καθώς εκείνη τη στιγμή ήταν μπροστά στο σκορ με 62-57.

«Δυστυχώς φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό», δήλωσε ο προπονητής της Αχαγιάς ’82 Θανάσης Λιόνας και πρόσθεσε: «H διακοπή στο 37΄, μετά από… ντου στους φιλάθλους της ομάδας μας, με το σκορ στο 62-57 υπέρ μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Μετά το τρίποντο του Γραμματίκα από τα 8 μέτρα στην εκπνοή των 24″ είχαμε και την ευκαιρία να πάμε το παιχνίδι στην παράταση με τρεις κερδισμένες βολές του Φραντζή (σ. έβαλε τη μια).

Θετικό στοιχείο ότι κρατήθηκε η υπέρ μας διαφορά στα μεταξύ μας παιχνίδια, ενδεχομένως να παίξει ρόλο στο τέλος. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν μεγάλη μάχη. Είμαστε ζωντανοί και στα τρία τελευταία παιχνίδια, τα δυο στην έδρα μας, θα γίνουν πολλά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Ολοι μαζί μέχρι τέλος», ανέφερε στο pelop.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …