Κεντρική Elite League Κόροιβος: Ένσταση για το παιχνίδι με τη ΦΕΑ (vid)

Κόροιβος: Ένσταση για το παιχνίδι με τη ΦΕΑ (vid)

koroivos fea

Ο Κόροιβος καταγγέλλει αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τη ΦΕΑ

Ο Κόροιβος κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη ΦΕΑ. Η ομάδα της Αμαλιάδας θεωρεί πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και γι αυτό τον λόγο προχώρησε σε ένσταση.

Ο Κόροιβος μάλιστα ανέβασε σχετικό βίντεο και έγραψε τα εξής: «Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ.Α Κόροιβος κατέθεσε το Σάββατο μετά το τέλος την αναμέτρησης ΦΕΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – Α.Σ.Α ΚΟΡΟΙΒΟΣ στις 18-03-2023 ένσταση για κακή εφαρμογή των κανονισμών παιδιάς από του διαιτητές της ως άνω αναμέτρησης. Η επίμαχη φάση έγινε 10’’ πριν την λήξη του 2ου δεκαλέπτου όπου σε διάρκεια 3-4 δευτερολέπτων διαπιστώσαμε 3 διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Δεν δόθηκαν βήματα στο ν.14 της γηπεδούχου ομάδας, στην συνέχεια δίνεται αμφισβητούμενο φάουλ υπέρ του ν.8 της γηπεδούχου ομάδας, πόσο δε ανύπαρκτο αντιαθλητικό που δόθηκε τελικά και στην εξέλιξη της φάσης καταμετρήθηκε καλάθι ενώ φανερά η μπάλα δεν είχε καμία πιθανότητα να καταλήξει στο καλάθι, τουναντίον απομακρύνεται από αυτό για να πέσει στο παρκέ.

Θεωρήσαμε ότι όλα τα παραπάνω σφάλματα στην ίδια φάση του αγώνα είναι πολλά για να τα θεωρήσουμε απλά λάθη και επειδή πρέπει όλοι να κρινόμαστε, διότι το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα ήταν 74-74, άρα προκύπτει αλλοίωση αποτελέσματος, καταθέσαμε την ένσταση προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος του συλλόγου μας, την ιστορία του και την διαδρομή του στο Ελληνικό μπάσκετ, τα οποία θα πρέπει να γίνονται σεβαστά απ’όλους και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης τα οποία θα εξετάσουν το περιεχόμενο της ένστασης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…