Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλαϊτζάκης: «Δίνουμε όλοι το 100% μας»

Καλαϊτζάκης: «Δίνουμε όλοι το 100% μας»

Panathinaikos Karditsa

Στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε  στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη αλλά και στις δικές του προκλήσεις.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Στο Μονακό δώσαμε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. Κρατάμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Σε άμυνα και επίθεση κάναμε όσα μας είχε πει ο κόουτς. Στο τέλος της τρίτης και στην τέταρτη περίοδο είχαμε πάλι ένα μπλακ άουτ. Ελπίζω να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που θέλει μόνο νίκες και παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, ελπίζω να είμαστε ξεκούραστοι, να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας.

Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Έχουμε τρεις σημαντικούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε κάθε συνθήκη. Παίζουμε με small ball  στα τελευταία ματς στην Ευρωλίγκα. Πρέπει όταν χάνουμε έναν παίκτη οι υπόλοιποι να κάνουν το step up και να δίνουν ό,τι μπορούν. Αλήθεια σας λέω πως ο καθένας προσπαθεί να δώσει το 100%. Στην προπόνηση γίνεται σκληρή δουλειά, υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Θέλουμε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Μου αρέσει να μαρκάρω τους καλύτερους παίκτες του αντιπάλου. Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στο αμυντικό κομμάτι. Μου αρέσει να παίρνω τις ευθύνες, να είμαι μπροστά τους. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο απέναντι σε κοντύτερους παίκτες αλλά όπως είπα και πριν πιστεύω στον εαυτό μου και δίνω το 100% μου».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…