Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γιασικεβίτσιους: «Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα»

Γιασικεβίτσιους: «Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα»

Γιασικεβίτσιους

Για την εικόνα του «νέου» Παναθηναϊκού μίλησε ο Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα την Πέμπτη το βράδυ αντιμετωπίζει στο «Νίκος Γκάλης» τον Παναθηναϊκό (23/3, 20:30) για την 30η αγωνιστική της Euroleague. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τη δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους, αφού όπως και ο ίδιος τόνισε, οι «πράσινοι» μετά την αλλαγή προπονητή είναι «άλλη ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει πιο ομαδικά, αμύνεται καλύτερα και βάζει περισσότερη πίεση στην μπάλα. Έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα. Νίκησαν στους τελευταίους δυο αγώνες τους στην EuroLeague, ενώ έφτασαν πολύ κοντά στο να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα μα πάνω απ’ όλα, πρέπει να σεβαστούμε τη νέα εικόνα του Παναθηναϊκού. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα μετά από την αλλαγή προπονητή που δίνει έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι. Επίσης, δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γκριγκόνις και τον Μαντζούκα».

«Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά σε ό,τι αφορά τα play-offs, νομίζω πως έχουμε ήδη προκριθεί. Έχουμε μπροστά μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ιωνικός Ν.Φ.: Συνεχίζει δυναμικά με Καμπουράκη (vid)

Στον Ιωνικό Ν.Φ. παραμένει η Δήμητρα Καμπουράκη. Η Δοιήκηση του Ιωνικού Νεάς Φιλαδέλφειας …