Κεντρική NBA Γιάννης: «Χαίρομαι που επέστρεψε ο Θανάσης, έλειπε η ενέργειά του»
NBA

Γιάννης: «Χαίρομαι που επέστρεψε ο Θανάσης, έλειπε η ενέργειά του»

Γιάννης

Όλα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν των Σπερς με μεγάλη άνεση και να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς και τόνισε το πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Θανάση.

Διαβάστε όσα είπε:

«Σπουδαίο να έχω αδελφό μου μαζί. Για όλους είναι σπουδαίο. Έλειπε η ενέργεια του. Είναι σπουδαίος άνθρωπος μιλάει σε όλους. Όταν οι προπονητές έχουν ένα σύστημα ή ένα πλάνο μιλάει σε όλους τους παίκτες για το πώς παίζουμε.

Στα παιχνίδια που απουσίασε η ομάδα ήταν ήσυχη. Δεν μιλούσε κανείς και όλοι αναρωτιόντουσαν πού είναι. Τότε καταλαβαίνεις πώς βοηθάει ότι είναι συνεχώς στο αυτί σου. Χαίρομαι που είναι αδελφός μου».

Για την πρώτη θέση στη regular season:

«Αν είναι να διαλέξω μεταξύ της 1ης θέσης και της υγείας, επιλέγω υγεία. Αν είμαστε υγιείς, θα έχουμε μία ευκαιρία. Παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, χτίζουμε καλές συνήθειες και έχουμε άλλα 10 παιχνίδια για να χτίσουμε ακόμα καλύτερες. Θα διαλέξω αυτή την ομάδα κόντρα στον οποιονδήποτε.

Πρέπει όμως να πάρουμε την πρώτη θέση, είμαστε κοντά. Πάντα καλό να έχεις το Game 7 στην έδρα σου. Νομίζω δεν έχω παίξει ποτέ Game 7 στο Μιλγουόκι, έχω παίξει τρία Game 7 εκτός έδρας.

Νομίζω ότι το να έχουμε το Νο1 στο NBA και όχι απλώς στην Ανατολή είναι ένα καλό συναίσθημα επειδή θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Πρώτη προτεραιότητα όμως είναι να είμαστε υγιείς και η δεύτερη να τελειώσουμε με το καλύτερο ρεκόρ στο NBA».

Για την ξεκούραση των βασικών στην 4η περίοδο:

«Έχουμε τέσσερις σερί αγώνες; Νόμιζα ότι είχαμε μόνο την Γιούτα και το Ντένβερ. Πρέπει να πάρω μαζί μου περισσότερα ρούχα. Μου καταστρέψατε το βράδυ. Να πάρουμε νίκες στα ματς αυτά».

Για τον Μαμουκελασβίλι:

«Χαίρομαι για αυτόν. Να συνεχίσει να δουλεύει γιατί είναι πολύ καλός παίκτης και έχει λαμπρό μέλλον. Θα ήθελα να είναι μαζί μας επειδή πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης και παίζει σωστά. Χαίρομαι για εκείνον και για τον Νουόρα. Θα προτιμούσα να είναι στην ομάδα μας»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…