Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Ανησυχία για Ολύμπιο

Εθνικός: Ανησυχία για Ολύμπιο

ntinos olympios ethnikos

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία και φόβος για μεγάλη ζημιά

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Εθνικό, καθώς τραυματίστηκε ο Ντίνος Ολύμπιος στην αναμέτρηση με τη Μύκονο. Ο παίκτης της ομάδας του Πειραιά σε μία ανύποπτη φάση στο τρίτο δεκάλεπτο τραυματίστηκε και υπάρχει ανησυχία για σοβαρό τραυματισμό.

Ο Ντίνος Ολύμπιος σε μία αμυντική του προσπάθεια χτύπησε στο γόνατο του και έπεσε στο παρκέ. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής έδειχνε να πονάει αρκετά και δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Οι συμπαίκτες του τον πήραν στα χέρια τους και τον οδήγησαν στα αποδυτήρια, με τον γιατρό να πέφτει κατευθείαν πάνω του προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση.

Όπως είναι φυσικό δεν αγωνίστηκε καθόλου στη συνέχεια, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσει ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού είναι σύσσωμη στο πλευρό του και ευχήθηκαν να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα στο παρκέ. Η παρουσία του πάντως στον «τελικό» με την Αχαγιά είναι αμφίβολη και όλα θα ξεκαθαριστούν μόλις πάρουν οι άνθρωποι του Εθνικού τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …