Κεντρική NBA Εμπίντ: «Μου αρέσει να είμαι ο κακός»
NBA

Εμπίντ: «Μου αρέσει να είμαι ο κακός»

E8D990F5 2792 4DFE 81BD ADDDCB7700C9

Δεν ενοχλεί τον Εμπίντ να φαίνεται ο κακός.

Ο Τζοέλ Εμπίντ σε συνέντευξη του στα ξένα μέσα αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση και στον τίτλο του MVP, τονίζοντας πως δεν τον ενοχλεί να φαίνεται ο κακός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο NBAer στα ξένα μέσα:

«Τα κριτήρια αλλάζουν. Αν μιλήσουμε για τα τελευταία τρία χρόνια που είμαι μέσα στους υποψήφιους, την πρώτη χρονιά το πρόβλημα ήταν ότι δεν έπαιξα αρκετά παιχνίδια, πέρσι έπαιξα αρκετά παιχνίδια, ήμουν ο πρώτος σκόρερ και προφανώς ο Νίκολα Γιόκιτς το άξιζε και το κέρδισε, αλλά η ομάδα του ήταν στην 6η θέση. Και φέτος πάλι είμαι πρώτος σκόρερ στο NBA και κάνω τόσα πράγματα στην άμυνα. Θα έπρεπε να είμαι μέλος και της καλύτερης αμυντικής πεντάδας του πρωταθλήματος. Δεν με νοιάζει, αλλά κάθε χρόνο κάτι είναι…Δεν ορίζω εγώ τους κανόνες, δεν καθορίζω εγώ τα κριτήρια επιλογής, οπότε πραγματικά άπτεται στην προτίμηση του κόσμου.

Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός όταν το λέω αυτό, αλλά όντως αισθάνομαι ότι δεν είμαι ιδιαίτερα αρεστός. Και αυτό είναι εντάξει για εμένα. Θα είμαι το κακό παιδί. Μου αρέσει να είμαι ο μα..ας έτσι κι αλλιώς…. Όταν αποσυρθώ θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα λένε: Κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει σε άμυνα και επίθεση, ήταν τέρας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…