Κεντρική Elite League Δοκιμασία στον Εύοσμο για το Ψυχικό

Δοκιμασία στον Εύοσμο για το Ψυχικό

Ψυχικό

Ο Αίας Ευόσμου φιλοξενεί το Ψυχικό.

Ο Αίας Ευόσμου φιλοξενεί το Ψυχικό για την 23η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποκτήσουν απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις και-ει δυνατόν-να αποφύγουν τα play out. «Αφήνουμε πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στο Αγρίνιο και είμαστε προσηλωμένοι σε έναν πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Ψυχικό.

Μία ομάδα με υψηλούς στόχους και πολύ δυνατό ρόστερ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε νικητές από το γήπεδο», σημείωσε ο 21χρονος σέντερ, Αντώνης Καραγιαννίδης.

Στον αντίποδα, το Ψυχικό μετρά τρεις σερί νίκες και θέλει να εδραιώσει την παρουσία του στις κορυφαίες θέσεις εν όψει των playoffs. «Πάμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Αίας θέλει το ματς όπως άλλωστε και εμείς. Νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες και το πλάνο του κόουτς Ρεμεντέλα.

Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση, προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια μάλιστα που παίξαμε καλό μπάσκετ. Δεν θα πρέπει βέβαια σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε σε αυτό και να χαλαρώσουμε, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ.

Επειδή όμως σαν ομάδα έχουμε θέσει και φέτος υψηλούς στόχους δεν πιστεύω ότι θα αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα μπούμε δυνατά, “με το μαχαίρι στα δόντια” και αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας θα πάρουμε τη νίκη που θέλουμε, σε μια δύσκολη έδρα που έχουμε δει πολλές και καλές ομάδες να αντιμετωπίζουν προβλήματα», τόνισε ο Νίκος Οκεκουόγεν. «Το κλειδί για την επιτυχία είναι να είμαστε δυνατοί και προσηλωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο.

Η ομάδα στην επίθεση διαθέτει ποιότητα, παίκτες με εμπειρία και πολυφωνία στο σκοράρισμα, οπότε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, με ένταση στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια και να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του ματς», πρόσθεσε ο 26χρονος σέντερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…