Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αποχωρεί ο γενικός διευθυντής του Ιωνικού Θανάσης Δούνης

Αποχωρεί ο γενικός διευθυντής του Ιωνικού Θανάσης Δούνης

Ιωνικός Δούνης

Προσωπικοί οι λόγοι της αποχώρησης του Θανάση Δούνη. 

Αποχωρεί από τη γενική διεύθυνση της ΚΑΕ Ιωνικός ο Θανάσης Δούνης μετά την υποβολή της παραίτησης του, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους που τον έφεραν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Θανάσης Δούνης: 

Με αίσθημα λύπης ανακοινώνω ότι προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Ιωνικός. Μια προσπάθεια που άρχισε με δύσκολες συνθήκες λόγω της αναπόφευκτης αργοπορίας που υπήρξε, αλλά χάρη στο πείσμα και την επιμονή των ανθρώπων που την έκαναν, έχει φέρει την ομάδα να μάχεται επί ίσοις όροις για την παραμονή της στη Basket League.

Είμαι βέβαιος ότι και τα τελευταία εμπόδια που ξαφνικά παρουσιάστηκαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν και η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Μαζί με τον κόσμο της που ήταν από την αρχή δίπλα και είχε ουσιαστική στήριξη και συμβολή στις επιτυχίες, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την ανανέωση της παρουσίας στην κατηγορία.

Η σκέψη μου θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα, οι βάσεις λειτουργίας που έχουν τεθεί είναι γερές για να στηρίξουν την τελική προσπάθεια και όλα θα πάνε καλά. Ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και τις σχέσεις που θεμελιώσαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…