Κεντρική Γυναίκες Από τη Euroleague στην Α2 γυναικών η ίδια αγωνία

Από τη Euroleague στην Α2 γυναικών η ίδια αγωνία

Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Μελίσσια Α2

Πλούσια μπασκετική βραδιά με Euroleague και Α2 γυναικών.

Χθες ήταν για μένα μια χορταστική βραδιά με γυναικείο μπάσκετ, όπου επιβεβαίωσε άλλη μία φορά πως αδικείται στη χώρα μας που δεν έχει πολλούς οπαδούς. Προσωπικά δεν το ξεχωρίζω τηρουμένων πάντα των αναλογιών, είτε μιλάμε για Ευρωλίγκα είτε για πρωτάθλημα Α2 στην Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο έζησα πριν λίγες ώρες. Είχα προγραμματίσει να βρεθώ στον Βύρωνα για το ντέρμπι Αθηναϊκού- Δαναών Άργους (όπου έγινε χαμός και κρίθηκε στη δεύτερη παράταση υπέρ της ομάδας του Βύρωνα τού φίλου μου Άγγελου Γιαννουλάκη), όμως ένα έκτακτο θέμα προέκυψε και με κράτησε σπίτι.

Παρακολούθησα κυρίως Ευρωλίγκα. Την προσπάθεια της Μαριέλας Φασούλα με την Αβενίδα και της Σκίο των Δικαιουλάκου με τον Πρέκα να πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του θεσμού, και ταυτόχρονα τη ζωντανή μετάδοση του τελικού για τη συνέχεια προς τον τίτλο στην Α2 μεταξύ Κρόνου και Μελισσίων.

Και οι τρείς αγώνες είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον και χαρούμενοι με πολλούς πανηγυρισμούς στο τέλος, ήταν η Σκίο με τα Μελίσσια! Ήμουν τυχερός γιατί είδα μεγάλα κομμάτια και το συγκλονιστικό τέλος του αγώνα στο Μπραχάμι που μετέδωσε με τον ξεχωριστό του τρόπο ο Γιώργος Νιφλής τον οποίο με χαρά είδα πάλι στις… επάλξεις.

Δύο λόγια για το φινάλε… δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από το υψηλό επίπεδο του χώρου στις γυναίκες. Ο Κρόνος ήταν πίσω με 11π. αν θυμάμαι καλά και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με τρίποντο της εγγονής του σπουδαίου “Κίτσου” κατά κόσμο Κώστα Διαμαντόπουλου, έδωσε το προβάδισμα στο σκορ με ένα καλάθι ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη.

Τάιμ άουτ ο κόουτς των Μελισσίων όπου σχεδίασε ένα άουτ ώστε να φθάσει η μπάλα στην ψηλή του Άννα Χιώτη νο11, η οποία σημείωσε το καλάθι της ισοφάρισης και οδήγησε τον αγώνα στην παράταση με τελικό νικητή τη φιλοξενούμενη ομάδα που έκανε την πλήρη ανατροπή από 0-2 σε 3-2 και συνεχίζει. Πολύ ενδιαφέρον αγώνας αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Με την ευκαιρία να συγχαρώ την ομάδα των Μελισσίων για τον τρόπο που προβάλει την ομάδα με κερασάκι τις ζωντανές μεταδόσεις των τελευταίων κρίσιμων αγώνων… βάζοντας τα γυαλιά σε αντίστοιχες της Α1 που το θεωρούν περιττό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…