Κεντρική Elite League Αλλαγές και αναβολές παιχνιδιών

Αλλαγές και αναβολές παιχνιδιών

pannaxiakos 1

Η ΕΟΚ προχώρησε σε αλλαγές και αναβολές αναμετρήσεων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε αλλαγές σε παιχνίδια της Β’ και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ΕΟΚ παράλληλα ενημέρωσε για τις αναμετρήσεις, που αναβάλλονται λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Αναλυτικά:

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δυο Σωματείων, ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ – ΑΟΚ Χαλάνδρι, για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), της 05/03/2023 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 13.30, στο ΔΑΚ Νάξου.

*Λόγω συμμετοχής των αθλητών του σωματείου ΧΑΝΘ στο τουρνουά «RISING STARS» το οποίο τελείται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, ο αγώνας ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά – ΧΑΝΘ για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (4ος όμιλος) αντί της 05/03/2023 και ώρας 17.00, ορίζεται να διεξαχθεί στις 07/03/2023 και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά.

* Αναβολές

Αναβλήθηκαν από 1-3 Μαρτίου οι εξής προγραμματισμένοι αγώνες: Τρίτων-Κόροιβος Αμαλιάδας (Elite League Ερρίκος Ντυνάν), ΟΙΟΝ Αγ. Στεφάνου-ΔΑΣ Δραπετσώνας, ΓΣ Κορωπίου-ΑΟΝΣ Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας, Πανιώνιος ΓΣΣ-Ένωση Ιλίου/Εύνικος, Northeast 21-ΚΟ Χολαργού, Βίκος ΑΣΙ-ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, ΠΣ Ευκαρπίας-Σταυρούπολης ΕΚ (Πρωτάθλημα U21) λόγω του τριήμερου Εθνικού πένθους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…