Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων και της Γαλατάσαραϊ

ΑΕΚ: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων και της Γαλατάσαραϊ

aek jpg

Το έργο της Γαλατάσαραϊ  στηρίζει η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Στο πλευρό της Γαλατάσαραϊ βρίκσεται η ΑΕΚ στηρίζοντας το έργο της για προσωρινή στέγαση των σεισμοπλήκτων.

Η Ένωση μαζί με τον μεγάλο της χορηγό την Betsson θα προσφέρουν ποσό των 100.000 ευρώ, για το Container Project της Γαλατασαράι. Η τούρκικη ομάδα έχει θέσει ως πρώτο στόχο την αγορά 500 κοντέινερ για τους σεισμοπλήκτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΕΚ ΒC και Betsson Greece στο πλευρό των σεισμοπλήκτων και της Γαλατασαράι.

Η ΑΕΚ BC αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την κοινωνική της ευαισθησία αποφάσισε – αμέσως μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στη γείτονα χώρα – να στηρίξει εμπράκτως το έργο της Galatasaray Basket για την προσωρινή στέγαση των σεισμοπλήκτων, με τη Betsson να στέκεται στο πλευρό της για ακόμη μία φορά.

Η Betsson ως μεγάλος Χορηγός της AEK BC, και η ΑΕΚ BC θα προσφέρoυν το ποσό των 100.000 ευρώ, για το Container Project της Γαλατασαράι. Ως πρώτο στόχο, η Γαλατασαράι έχει θέσει την αγορά 500 κοντέινερ για τους σεισμοπλήκτους.

Επίσης, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών, Betsson και ΑΕΚ BC θα παραχωρήσουν δωρεάν 2.000 εισιτήρια για την κομβική αναμέτρηση του BCL, ΑΕΚ – Γαλατασαράι, σε Σχολεία, Ιδρύματα και Οργανισμούς, που επιτελούν κοινωνικό έργο.

Η ΑΕΚ ΒC συνεχίζει σταθερά προς τη κατεύθυνση, που ορίζει η Ιστορία της.

Επίσης, όποιος συνενωσίτης επιθυμεί, μπορεί να συμβάλλει στην καμπάνια πατώντας στο παρακάτω link: www.betssondonates.gr».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αταμάν προς φιλάθλους: «Θέλατε το έβδομο αστέρι, είναι εδώ»

Αποθεώθηκε από τον κόσμο ο Εργκίν Αταμάν. Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμ…