Κεντρική Γυναίκες Σωτηρίου: «Να σφραγίσουμε άλλη μια συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ»

Σωτηρίου: «Να σφραγίσουμε άλλη μια συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ»

Σωτηρίου

Η αρχηγός της Εθνικής στο μπάσκετ γυναικών, Κατερίνα Σωτηρίου, μίλησε για τις αναμετρήσεις που έχει να δώσει η Ελλάδα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Αυτό που θέλουμε είναι να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να σφραγίσουμε άλλη μια συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ που θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».

«Η νίκη πάντα είναι το κίνητρο και πάντα αν για κάποιο λόγο δεν βρίσκουμε ένα κίνητρο πρέπει να το δημιουργούμε. Αυτό μας το αναγκάζει ο πρωταθλητισμός αλλά και εμείς οι ίδιες που έχουμε μάθει να είμαστε νικήτριες. Στην παρούσα φάση εμείς έχουμε καθορίσει τα βήματά μας που είναι, νίκες, πρόκριση, πρώτη θέση και καλύτερη κατάταξη».

Μιλώντας για την πρώτη χρονικά αντίπαλο της Εθνικής, την Πορτογαλία:

«Έχουμε μπροστά μας δυο δύσκολα παιχνίδια με μεγάλο ταξίδι και αντίπαλους με διαφορετική μπασκετική φιλοσοφία από την δική μας. Η Πορτογαλία που είναι και ο πρώτος αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρό και άναρχο μπάσκετ κάτι το οποίο διαπιστώσαμε και στην Ξάνθη. Οπότε εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα γιατί πολλές φορές σε βγάζουν έξω από αυτό που θέλεις να κάνεις μέσα στο γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σίμος: «Πιστεύω πολύ σε αυτές τις κοπέλες»

Στην ποιότητα των παικτριών του στάθηκε ο Γιώργιος Σίμος. Ο 26ος τελικός του Κυπέλλου Fina…