Κεντρική Γ' Εθνική Σοφάδες: Παραιτήθηκε ο Παππάς

Σοφάδες: Παραιτήθηκε ο Παππάς

spiros pappas sofades

Σοφάδες και Παππάς θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Σοφάδες, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Σπύρος Παππάς. Ο Έλληνας τεχνικός ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του έγραψε: «Θα ήθελα ο ίδιος προσωπικά να ενημερώσω ότι από την Κυριακή το βράδυ ολοκληρώθηκε ο κύκλος συνεργασίας μου με την ομάδα ΣΟΦΑΔΕΣ Γ.Σ., με την υποβολή της παραίτησής μου στη διοίκηση, καθώς αισθάνθηκα ότι οι τρέχουσες συνθήκες δεν αντικατοπτρίζουν και δεν μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Ριζο Σωτήρη, τους παίκτες και τους φιλάθλους για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μέχρι τώρα και φυσικά τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκε να ηγηθώ της ομάδας! Εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα».

Οι Σοφάδες από την πλευρά τους έγραψαν: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων , ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον κοουτς Σπύρο Παππά. Σπύρο καλή συνέχεια με υγεία σε ότι κάνεις!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…