Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ – Ζαλγκίρις 96-69 (vid)

Ρεάλ – Ζαλγκίρις 96-69 (vid)

fabian causer real zalgkiris

Περίπατος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εύκολο έργο είχε η Ρεάλ κόντρα στη Ζαλγκίρις. Η «Βασίλισσα» δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και επικράτησε των Λιθουανών με 96-69. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ (15-13). Ο Ταβάρες ήταν κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα και είχε τους 11 από τους 15 πόντους της Ρεάλ Μαδρίτης. Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο Γκος, ο οποίος έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων και κρατούσε την ομάδα του σε απόσταση αναπνοής από τη Ζαλγκίρις Κάουνας (22-24).

Στη δεύτερη περίοδο οι Ισπανοί πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν στο σκορ. Η Ζαλγκίρις κόλλησε επιθετικά και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν διψήφιο προβάδισμα για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (39-27). Οι Λιθουανοί δεν κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας στην πλάτη τους διαφορά 15 πόντων (53-38).

H ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ ήταν κυρίαρχη, δεν άφησε κανένα περιθώριο και η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις (76-52). Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Ζαλγκίρις δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική και η «Βασίλισσα» πήρε ένα εύκολο ροζ φύλλο αγώνα (96-69).

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 53-38, 76-52, 96-69

Δείτε εδώ το στατιστικό του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας για Ράιτ: «Η απόφαση πάρθηκε για λόγους αρχής»

Στη λίστα των ξένων στην Stoiximan Basket League, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Γιώργ…