Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Παραίτηση; Ποιος παραιτήθηκε;

Παραίτηση; Ποιος παραιτήθηκε;

Αριστείδης ο Δίκαιος,

Ακούσατε να παραιτήθηκε κανείς; Σοβαροί να είμαστε.

Έγινε την Κυριακή το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ. Εκείνο, που περιμέναμε να παραιτηθεί ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος. Όχι γιατί έχουμε κάτι με τον άνθρωπο, αλλά γιατί ο ίδιος είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του, σε προηγούμενη συνεδρίαση, επειδή δεν πήρε τη θέση που ήθελε.

Εντάξει, τώρα. Κι αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω… Ουδείς παραιτήθηκε. Άλλωστε, αν κάθε φορά, που ακούγονταν η λέξη «παραίτηση» στον χώρο της ΟΔΚΕ, έβαζε πέντε ευρώ στην άκρη, ο Αριστείδης θα ήταν ο πλουσιότερος Έλληνας σε λιγότερο από δύο χρόνια. Ούτε ο… Αριστοτέλης θα έφτανε την περιουσία του Αριστείδη, αλλά τι να λέμε τώρα.

Κάπου, σε κάποια άκρη της Αθήνας, τέσσερις τύποι έπιναν καφέ, διάβασαν το άρθρο μου (δείτε εδώ) και κόντεψε να φύγει το φλιτζάνι από τα χέρια τους. «Όχι να μη παραιτηθεί ο Θεόφιλος. Να πιει το ποτήρι μέχρι το τέλος» μου είπε ένας από τους τέσσερις. Εγώ, πάλι, επέμενα ότι δεν θα κάνουν τίποτα, αυτός σκίζει τα ρούχα του πως τα καλύτερα έρχονται. Θα δείξει…

Γιατί δεν παραιτήθηκε ο Θεόφιλος

Ο κ. Παπαδόπουλος θεώρησε ότι αδικήθηκε από το μοίρασμα των θέσεων και των ρόλων. Υποστήριξε ότι έμεινε, για να μην αφήσει την ΟΔΚΕ δίχως υποστήριξη στη δικαστική διαμάχη, την οποία έχασε πανηγυρικά. Δεν ειπώθηκε λέξη, για το πόσο κόστισε στην Ομοσπονδία η συνέχιση της διεκδίκησης απέναντι στους τέσσερις πρώην ΚΕΔάρχες.

Άλλος στη θέση του θα είχε κάνει πράξη όσα εξήγγειλε, όχι ο Θεόφιλος. Δεν παραιτήθηκε, όπως δεν πρόκειται να παραιτηθεί κανείς από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ. Γιατί; Όσα παιχνίδια έπαιξαν όλοι μαζί στην Α1, έχει παίξει ο Βορεάδης όταν ήταν τιμωρημένος κι ο Γκόντας όταν ήταν… εξόριστος.

Ποιος θα ασχοληθεί μαζί τους, αν φύγουν από την ΟΔΚΕ; Γι’ αυτό και έχουν δεθεί στις καρέκλες τους κι αν πουν και μια κουβέντα παραπάνω, μετά προσπαθούν να βγάλουν όλο τον κόσμο τρελό. «Δεν είπα», «άλλο εννοούσα», κτλ.

Αλλά δεν περιμέναμε να μάθουμε ποια είναι η ΟΔΚΕ σήμερα. Το ότι δεν παραιτήθηκε ο Θεόφιλος, ουδόλως μας απασχολεί. Άλλα είναι αυτά που έχουν ενδιαφέρον κι έχουν καταγραφεί όλα. Θα τα βγάλει σύντομα στη φόρα ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…