Κεντρική Ασίστ Αριστείδης ο Δίκαιος Μείον ένα μέλος στην ΟΔΚΕ

Μείον ένα μέλος στην ΟΔΚΕ

Αποχωρεί από την ΟΔΚΕ ο Παπαδόπουλος

Ποια αποχώρηση περιμένουμε την Κυριακή από την ΟΔΚΕ…

Με την Ομοσπονδία Διαιτητών θα ασχοληθεί απόψε ο Αριστείδης ο Δίκαιος. Αν κι όπως τα βλέπω, θα έχω πολλά να γράψω τις επόμενες ημέρες και για τη διοίκηση, και για διάφορα που συμβαίνουν και δεν μου αρέσουν καθόλου. Καιρό τώρα μαζεύω στοιχεία για την ΟΔΚΕ, για να έχω ολοκληρωμένη άποψη και στο εξής θα βγαίνουν το ένα πίσω από το άλλο (πάρτε ποπ κορν).

Την Κυριακή συνεδριάζει το Δ.Σ., το οποίο θα είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς επίκειται αποχώρηση μέλους του. Ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος, όταν καταρτίστηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ, είχε πει στη συνεδρίαση ότι θα παραιτηθεί. Δεν ξέρω αν έχει υπερβολικό φόρτο εργασίας, ή αν ενοχλήθηκε από το πώς μοιράστηκαν οι θέσεις. Δεν έχει σημασία. Αυτό είπε και το άκουσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Άνθρωπος που κρατά τον λόγο του

Είχε πει, λοιπόν, ο Θεόφιλος ότι θα παραιτηθεί, αμέσως μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τα τέσσερα πρώην μέλη της ΚΕΔ (δείτε εδώ). Δεν ήθελε να αφήσει την ΟΔΚΕ ανοχύρωτη, αν κι η όλη ιστορία δεν πήγε όπως θα ήθελε. Δεν έχει σημασία.

Γνωρίζω ότι ο κ. Παπαδόπουλος, έγκριτος νομικός, είναι «λογοτιμήτης». Άνθρωπος, που δεν λέει λόγια του αέρα, που μετρά κάθε λέξη του και που κρατά τον λόγο του. Με αυτά τα δεδομένα, περιμένουμε την Κυριακή να παραιτηθεί. Γνώμη μου (πετάξτε τη, δεν έχει σημασία) είναι ότι πρέπει να εξηγήσει στο Δ.Σ. πόσο κόστισε στην ΟΔΚΕ η δικαστική διαμάχη με τους «4». Τουλάχιστον μέχρι τώρα, γιατί το μέλλον (πόσο θα κοστίσει αν κινηθούν οι «4») κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει, δίχως να έχει ξεχωριστές ικανότητες.

Υπάρχει πάντα κι η πιθανότητα να κάνει πίσω. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχει μετρήσιμη αξία το να ανήκεις στον διοικητικό πυρήνα της ΟΔΚΕ. Είπαμε, τα πάντα καταγράφονται και θα βγουν από αυτήν εδώ τη στήλη, όταν θα είναι ο χρόνος. Πολύ σύντομα, δηλαδή. Γιατί γίνονται πραγματάκια, για άλλους καινοτόμα, για άλλους πρωτοφανή. Θα τα γράψουμε και θα κρίνετε…

Εγώ είμαι Δίκαιος και θα αποθεώσω τον Θεόφιλο, γιατί λατρεύω τους ανθρώπους, που ό,τι λένε το κάνουν πράξη. Τους άλλους, που πετάνε λόγια στον αέρα, ούτε να τους δει ο
Αριστείδης ο Δίκαιος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αριστείδης ο Δίκαιος
Περισσότερα σε Αριστείδης ο Δίκαιος

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …