Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ο Νίκος Παππάς

Παναθηναϊκός: Στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ο Νίκος Παππάς

f5dc83bf pappas 625x375 1

Και επίσημα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ο Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς προστέθηκε στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτεχνικού τμήματος του συλλόγου.

Παράλληλα θα είναι δηλωμένος κανονικά στο σύνολο των «πρασίνων», ωστόσο θα ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού. Άλλωστε κάθε ομάδα έχει το δικαίωνα συμμετοχής δυο αρτιμελών αθλητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε το δελτίο του Νίκου Παππά για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου. Ο Νίκος Παππάς ανήκει πλέον και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού». Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ του τμήματος υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής δύο αρτιμελών παικτών κατά τους αγώνες και απεριόριστο αριθμό γενικά στο έμψυχο δυναμικό και ο Νίκος Παππάς ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Νίκος Παππάς έχει βοηθήσει ενεργά το τμήμα από την αρχή και η επιθυμία του να ενταχθεί στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια γίνεται πραγματικότητα με την έκδοση του δελτίου του.

Η πανδημία του Covid έφερε πίσω την όλη διαδικασία ωστόσο η επιθυμία του παρέμεινε «ζεστή» και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα η ΟΣΕΚΑ προχώρησε σε έκδοση του δελτίου του. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να είναι το 666ο δελτίο της ΟΣΕΚΑ και κάπως έτσι ο Παππάς έγινε ο πρώτος παίκτης που είναι ταυτόχρονα και σε ομάδα αρτιμελών Α1 και σε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…