Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: «Δεν είναι δικός μου ο Ολυμπιακός»

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι δικός μου ο Ολυμπιακός»

Ολυμπιακός

Για την σχέση του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας παραχώρησε συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή» . Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους έλληνες προπονητές, στην βράβευσή του από τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και στην εώς τώρα πορεία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Αθλητική Κυριακή:

Για τους Έλληνες προπονητές: «Άμα δούμε λίγο αντικειμενικά τα πράγματα, υπάρχουν τόσοι καλοί Έλληνες προπονητές. Το ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι χαρούμενο και περήφανο που έχει τόσο καλούς Έλληνες προπονητές.

Για την βράβευσή του από τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Θα χρωστάω τα πάντα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, γιατί δεν είναι μόνο ότι μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω, αλλά και ο τρόπος που σκέφτεται είναι το καλύτερο σεμινάριο που θα μπορούσα να κάνω».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Θα ήθελα να δείξω μια σεμνότητα και να πω ότι δεν είναι του Μπαρτζώκα ο Ολυμπιακός, είναι των Αγγελόπουλων. Το που μπορεί να φτάσει έχει να κάνει με το πόσο θα μείνουμε υγιείς».

Για την πορεία του στην προπονητική: «Αμφιταλαντεύτηκα πολλές φορές αν θα συνεχίσω να κάνω την προπονητική, αλλά είχα τη τύχη να είμαι δίπλα σε ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Θεωρώ ότι είχα μια καλή μόρφωση από την οικογένειά μου, για να αντιμετωπίζω τα πράγματα με ταπεινότητα, η αγάπη για το μπάσκετ παραμένει ίδια. Πάντα το μπάσκετ σου προσφέρει τα ίδια συναισθήματα, χαρά για τη νίκη και θρήνο για την ήττα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…