Κεντρική Elite League Κυρίτσης: «Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός»

Κυρίτσης: «Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός»

Κύπελλο ανδρών

Ο δεύτερος σκόρερ της Elite League μίλησε για τη φετινή σεζόν του Ερμή Σχηματαρίου

Ο Αλέξης Κυρίτσης κάνει θραύση φέτος στην Elite League, καθώς είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο παίκτης του Ερμή Σχηματαρίου μίλησε για τη φετινή σεζόν, τις χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αλλά και για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παπάγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο σάιτ της ομάδας:

Για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Ελευθερούπολη, ο πολύπειρος γκαρντ ανέφερε: «Όλοι ξέρουμε πόσο ποιοτική ομάδα είναι και πόσο γεμάτη είναι σε όλες τις θέσεις. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ήδη τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες έχουμε εντάξει παιδιά και προσπαθούμε να βρεθούμε. Θέλουμε να δείξουμε και σε αυτό τον αγώνα στοιχεία που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας. Από κει και πέρα, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για εμάς, θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να δείξουμε σε όλους πως κάνουμε βήματα προς τα εμπρός».

Για τις χειμερινές μεταγραφές των «μπλε, ο Κυρίτσης επισήμανε: «Η ομάδα έχει κάνει τρομερές προσπάθειες για να ενισχυθεί. Αυτό δείχνει πόσο ο προπονητής και ολόκληρος ο σύλλογος θέλουν η ομάδα να πάει καλά. Έχουν γίνει πολύ καλές και ποιοτικές προσθήκες και ειδικά με την τελευταία του Ντράσκοβιτς. Νομίζω πως σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί έχουμε νέα παιδιά που είναι ποιοτικοί και βασικοί παίκτες, που σημαίνει ότι πάντα χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Ήδη έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία και νομίζω πως ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορούμε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Υγεία να έχουμε και από κει και πέρα, με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, θέλω να πιστεύω πως θα βγει το πρόσωπο που πραγματικά αντιστοιχεί στις δυνατότητές μας».

Παράλληλα, για το δύσκολο πρόγραμμα και το εντός έδρας ματς με τον ΑΣ Παπάγου (11/2), ανέφερε: «Αυτή η εβδομάδα για εμάς θα είναι δύσκολη και επίπονη, γιατί ουσιαστικά θα έχουμε να παίξουμε τρία παιχνίδια, μαζί με αυτό που δώσαμε εκτός έδρας κόντρα στη ΦΕΑ. Το παιχνίδι με τον Παπάγου στην έδρα μας, το θέλουμε πάρα πολύ, για πάρα πολλούς λόγους και ειδικότερα όταν αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας. Ο έκτος παίκτης μας είναι πάντα ο κόσμος μας. Πάντα μας δίνει μία ώθηση και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας με οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζουμε, πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως τον Παπάγου, που θεωρώ πως έχουμε πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους. Όλη την εβδομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το Σάββατο μαζί με τον κόσμο μας καλούμαστε να δείξουμε το βελτιωμένο μας πρόσωπο, να διεκδικήσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στον δήμο και την περιοχή του Σχηματαρίου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…