Κεντρική Γυναίκες Φασούλα και Αβενίδα για μια θέση στα προημιτελικά

Φασούλα και Αβενίδα για μια θέση στα προημιτελικά

Ευρωλίγκα γυναικών

Το εισιτήρια για τα προημιτελικά ψάχνει η Φασούλα.

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας την Τετάρτη 1η Μαρτίου με το ελληνικό ενδιαφέρον να παραμένει ζωντανό, παρά την απογοητευτική πορεία του Ολυμπιακού, ο οποίος στη δεύτερη συμμετοχή του στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης ήταν μία από τα ίδια.

Το 2019 είχε σημειώσει δύο νίκες (τη μία με έδρα τη Χαλκίδα), ενώ φέτος φαίνεται να ολοκληρώνει πιθανότατα με ρεκόρ 1-13 αν χάσει, καθώς παίζει τελευταίο ματς στη Βαλένθια που έχει ήδη περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες. Το χειρότερο όμως κατά τη γνώμη μου, να μην έχει αλλάξει καθόλου ως προς το ενδιαφέρον.

Ήταν ξανά χωρίς αντίκτυπο στον κόσμο η πρόκριση του στους ομίλους, καθώς και αυτή τη φορά το ΣΕΦ ήταν άδειο σε όλους τους αγώνες, όσο επίσης και η προβολή ήταν ελάχιστη για συμμετοχή σε τόσο μεγάλη διοργάνωση. Sold out στούς άνδρες… άδειο στις γυναίκες μία μέρα πριν για την ίδια διοργάνωση. Επίσης έμεινε έξω στο τέλος και η Άρτεμις Σπανού με την Πολκοβιτσε.

Τα ελληνικά ευχάριστα αφορούν τη Σκίο του Τζώρτζη Δικαιουλάκου και του συνεργάτη του Πέτρου Πρέκα, που δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, είχε προκριθεί ήδη στα προημιτελικά επαναλαμβάνοντας την περσινή επιτυχία.

Έχουν προκριθεί στα προημιτελικά από τον όμιλο του Ολυμπιακού οι: Φενέρμπαχτσε, Πράγα, Βαλένθια, Μπούρζ και από τον άλλο Μερσίν, Σκίο ενώ παίζονται τα δύο τελευταία εισιτήρια στη δεύτερη μέσα σε τρεις μέρες Ισπανική μονομαχία ΑβενίδαΤζιρόνα, με την ομάδα της Μαριέλας Φασούλα εφόσον νικήσει να προκρίνεται σίγουρα μαζί με την περσινή κάτοχο του τίτλου Σοπρόν.

Όμως, και με ήττα μπορεί να περάσει παρέα με τη συμπατριωτισα αντίπαλο της, όμως θα χρειαστεί… ελληνική βοήθεια από Ιταλία αφού θέλει νίκη της Σκίο επί της Σοπρόν.

Τα δύο ματς όπως και του Ολυμπιακού διεξάγονται την ίδια ώρα στες 21:00, με ζωντανή μετάδοση από το YouTube/ euroleaguewomen.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μιχάλης Κυριακάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…