Κεντρική Elite League Επιστρέφει στον Ηρακλή ο Παντελής Μπούτσκος

Επιστρέφει στον Ηρακλή ο Παντελής Μπούτσκος

Mpoutskos

Τον αντικαταστάτη του Κώστα Μέξα βρήκε ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Κώστα Μέξα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Πρόκειται για τον Παντελή Μπούτσκο, ο οποίος επιστρέφει στα «κυανόλευκα» μετά το πέρασμα του τη σεζόν 2020-2021.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Παντελή Μπούτσκο, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της Ομάδας μας στο υπόλοιπο της σεζόν, αρχής γενομένης στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Ελευθερούπολη (17:00). Ο Coach επιστρέφει στο Ιβανώφειο σε μια εκ νέου δύσκολη αποστολή, στην οποία θα έχει τη στήριξη όλων μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία!», ανέφερε ο Ηρακλής στην ανακοίνωσή του και συμπλήρωσε σχετικά με το βιογραφικό του νέου προπονητή.

«Εργάστηκε αρχικά στους Αισχύλο και Μαντουλίδη από το 1994 ως το 2005 και κατόπιν στον Άρη (2005-2009, με Ζούρο, Ματσόν και Χέρμπερτ), ΠΑΟΚ (2009-2017 με Μαρκόπουλο) και πάλι Άρη (2019-2020 με Μαρκόπουλο). Στον ΗΡΑΚΛΗ ήταν από το 2020 αρχικά στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου και αποχώρησε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 24 Οκτωβρίου 2021, όπου κοούτσαρε ως πρώτος προπονητής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…