Κεντρική Β' Εθνική Διαγόρας Ρόδου: Έκανε ένσταση για το παιχνίδι με το Αιγάλεω

Διαγόρας Ρόδου: Έκανε ένσταση για το παιχνίδι με το Αιγάλεω

antonis sklivas diagoras rodou

Ο αγώνας Διαγόρας – Αιγάλεω θα έχει και… τρίτο ημίχρονο

Το Αιγάλεω επικράτησε με 80-74 στην παράταση του Διαγόρα Ρόδου, αλλά φαίνεται πως ο νικητής θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Οι Νησιώτες κατέθεσαν ένσταση, καθώς αναφέρουν ότι οι φιλοξενούμενοι δεν χρησιμοποίησαν έναν νεαρό αθλητή όπως προβλέπεται.

Το Αιγάλεω από την πλευρά του υποστηρίζει ότι στο φύλλο αγώνα δήλωσε 10 παίκτες και ως εκ τούτου δεν είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση νεαρού αθλητή. Παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση και «επιτίθεται» στον Διαγόρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ένσταση της Ομάδας του Διαγόρα κατά του αποτελέσματος του αγώνα με την ομάδα μας.

Για την ενημέρωση και μόνο του μπασκετικού φίλαθλου κοινού της χώρας απλά θα αναφέρουμε τα εξής.

Σε ένα γήπεδο που μόνο η εξωτερική πινακίδα παρέπεμπε σε γυμναστήριο που διεξάγονται αθλητικές συναντήσεις χωρίς χρονόμετρα, χωρίς να έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία και παρατέθηκε στο γυμναστήριο για 7 ολόκληρα λεπτά και αποχώρησε μετά με κριτές και κομισάριους που ψάχνανε να βρούνε εκεινής την ώρα τι ισχύει και πως θα αποφύγουν τα δυσάρεστα για το σωματείο του Διαγόρα.

Κάναμε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί ο αγώνας που ήταν ορισμένος στις 14:00 και τελείωσε περίπου στις 18:00 με συνεχόμενες πολυλεπτες διακοπές που είχανε αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 αθλητές μας .

Κυρίοι του Διαγόρας διαλέξατε λάθους τρόπο να διεκδικήσετε ότι με κόπο και ίδρωτα κατέκτησε η ομάδα του Αιγάλεω εντός των γραμμών του γηπέδου. Η συνέχεια θα μας βρει αντιμέτωπους και πάλι στις δικαστικές αίθουσες και σας πληροφορούμε οτι και πάλι θα είμαστε νικητές όπως μας αξίζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …