Κεντρική Β' Εθνική Διαγόρας Ρόδου: Απρόοπτο με Ελαμέ

Διαγόρας Ρόδου: Απρόοπτο με Ελαμέ

nikolas elame diagoras rodou

Πρόβλημα με Ελαμέ, χάνει τα επόμενα παιχνίδια του Διαγόρα

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στον Διαγόρα Ρόδου. Ο Νίκολας Ελαμέ, που είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας, τραυματίστηκε και δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στην αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας.

Ο Καμερουνέζος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Η ενημέρωση του Διαγόρα:

«Μετά τη χθεσινή ήττα στο εξ αναβολής παιχνίδι, από τον Έσπερο Καλλιθέας (με 72-65), ο Γ.Σ. Διαγόρας θα παίξει αύριο στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Γεννηματάς» κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, για τον2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Οι «κυανέρυθροι» παρέμειναν στην Αθήνα και σήμερα έκαναν «ξεμούδιασμα» στο κλειστό γυμναστήριο του Σπόρτιγκ στα Πατήσια, όπου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας.

Στην αυριανή συνάντηση δεν θα αγωνιστεί ο Νίκολας Ελαμέ, που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Έσπερο, καθώς και ο Αντώνης Σκλήβας, που δεν ταξίδεψε στην Αθήνα. Ο Ελαμέ στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και μάλιστα δεν θα ταξιδέψει στην Αίγυπτο για να φορέσει τη φανέλα της ΕθνικήςΚαμερούν στα «παράθυρα» του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο 24χρονος πόιντ-γκαρντ θα επιστρέψει στη Ρόδο για να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή και να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …