Κεντρική Β' Εθνική Διαγόρας: «Ευτυχώς δεν είμαστε Αιγάλεω»

Διαγόρας: «Ευτυχώς δεν είμαστε Αιγάλεω»

diagoras rodou

Απάντησε στο Αιγάλεω ο Διαγόρας Ρόδου

Ο Διαγόρας Ρόδου δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση του Αιγάλεω για όσα έγιναν στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι Νησιώτες απάντησαν με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο και έκλεισαν την ανακοίνωση τους με την φράση «Ευτυχώς δεν είμαστε Αιγάλεω».

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αιγάλεω… ναι του Αιγάλεω, να μιλάει για ακατάλληλα γήπεδα, χρονόμετρα, κομισάριους, αστυνομία και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Κι όμως διαβάσαμε από το Αιγάλεω… ναι από το Αιγάλεω, να προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα… ήθους. Ναι από το Αιγάλεω, που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει στους εντός έδρας αγώνες του. Που ήμασταν μάρτυρες τη σεζόν 2010-11, όταν έσπασαν τα αποδυτήρια, τα τζάμια και επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας μας. Ναι του Αιγάλεω, που όλοι ξέρουν τι συμβαίνει εκεί μέσα όταν διεξάγονται τα παιχνίδια του. Να ενημερώσουμε λοιπόν το Αιγάλεω ότι στο γήπεδο αυτό μέχρι και πριν από 2-3 χρόνια διεξάγονταν αγώνες της Basket League. Σ’ αυτό το γήπεδο κανείς δεν έσπασε τα αποδυτήρια για να επιτεθεί σε παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας και ευτυχώς δηλαδή που δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με μας που βιώσαμε έντονα τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Είναι δικαίωμα μας να κάνουμε ένσταση και να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Επίσης, να ενημερώσει κάποιος το συντάκτη της ανακοίνωσης ότι οι παίκτες δεν ανοίγουν διάλογο με την κερκίδα και δεν βρίζουν τους φιλάθλους. Εδώ δεν είναι Αιγάλεω κύριοι, εδώ είναι η Ρόδος, που φημίζεται για τη φιλοξενία της σε όλα τα επίπεδα. Και κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ακόμη ψάχνουμε να δούμε πως χρεώθηκε με δύο συνεχόμενα φάουλ και μία τεχνική ποινή σε δύο λεπτά ο Νίκολας Ελαμέ. Όσο κι αν ψάξαμε και συνεχίζουμε να ψάχνουμε, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει. Και φυσικά, δεν είμαστε Αιγάλεω εμείς, ευτυχώς. Είναι αυτό που λένε μιλάνε όλοι, μιλάει και το… Αιγάλεω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …