Κεντρική Elite League Χαρίλαος Τρικούπης: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παιχτών και τα χρήματα μας»

Χαρίλαος Τρικούπης: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παιχτών και τα χρήματα μας»

xouxoumis mesologgi 1

Ο Χαρίλαος Τρικούπης εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα με τη ΦΕΑ

Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν κατάφερε να παίξει το παιχνίδι με τη ΦΕΑ, καθώς υπήρξε πρόβλημα με το παρκέ του γηπέδου το οποίο κρίθηκε επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Η ομάδα του Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση εξιστορώντας όσα έγιναν και τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τον ιδρώτα των παικτών, αλλά και με τα χρήματα της.

Αναλυτικά:

«Χθες το βράδυ (15/2) γίναμε μάρτυρες (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) μιας κωμικοτραγικής κατάστασης η οποία δυστυχώς δεν είναι αντάξια του επιπέδου της Elite League.

Η θέση μας όλα αυτά τα χρόνια είναι υπέρ της αλήθειας και τα γεγονότα είναι συγκεκριμένα. Ας πάρουμε λοιπόν τα γεγονότα από την αρχή:

Η αποστολή της ομάδας μας έφθασε στο σχολικό γυμναστήριο <<Αποστόλης Κοντός>> στις 18:15 και έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι μόλις είχε ξεκινήσει τη προπόνηση του το παιδικό τμήμα της Φ.Ε.Α και ενημερωθήκαμε ότι οι παίχτες μας θα μπορούσαν να εισέλθουν για προθέρμανση στις 19:00 (1 ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού δηλαδή). Εδώ να τονίσουμε ότι όταν η διοίκηση της Φ.Ε.Α είχε έρθει σε επικοινωνία με εμάς σχετικά με την αλλαγή της ώρας του παιχνιδιού (την οποία και δειχτήκαμε ) από τις 17:00 στις 20:00 μας είχε φέρει σαν δικαιολογία ότι χρησιμοποίει το γήπεδο το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Α.Ε.Κ ενώ εμείς στις 18:15 είδαμε το παιδικό τμήμα της Φ.ΕΑ στον αγωνιστικό χώρο. Ρωτάμε λοιπόν ευθέως την αξιότιμη διοίκηση της Φ.Ε.Α ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που το παιχνίδι μετατέθηκε κατά τρεις ολόκληρες ώρες αλλάζοντας έτσι πλήρως το πρόγραμμα της ομάδας μας και βάζοντας μας σε έξτρα ταλαιπωρία.

Αφού λοιπόν φθάσαμε στο σχολικό γυμναστήριο και ενημερωθήκαμε για τα παραπάνω κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και εκεί ήρθε το δεύτερο σοκ. Αποδυτήρια πολύ μικρά για να φιλοξενήσει 20μελή αποστολή χωρίς τα βασικά (χωρίς τη παραμικρή εστία θέρμανσης , χωρίς πάγκους, κρεμάστρες) και το πάτωμα όλο βρεγμένο.

Με την έξοδο μας στον αγωνιστικό χώρο στις 19:00 αντιληφθήκαμε ότι στη πλευρά όπου έκανε προθέρμανση η ομάδα της Φ.Ε.Α στη γωνία το παρκέ είχε φουσκώσει και ανοίξει σε ένα αρκετά μεγάλο σημείο του με αποτέλεσμα να είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και των δύο ομάδων. Κατά την έξοδο των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο ενημερώσαμε τους διαιτητές της αναμέτρησης και ξεκίνησε έπειτα ένα γαϊτανάκι διαβουλεύσεων ανάμεσα στους διαιτητές και τους παράγοντες της Φ.Ε.Α οι οποίοι αν και είχαν δει το πρόβλημα δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια κίνηση επιδιόρθωσης του. Στις 19:50 μας κάλεσε ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Κατραχούρας και μας ενημέρωσε ότι το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει στην ώρα του και ότι οι υπεύθυνοι της Φ.Ε.Α έχουν καλέσει τεχνικό να δει το παρκέ. Ο τεχνικός ήρθε στις 20:15 και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Στις 20:30 η ομάδα μας αποσύρθηκε στο αποδυτήριο και λίγα λεπτά αργότερα το παιχνίδι αναβλήθηκε και επίσημα με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου.

Η ομάδα μας χθες ταλαιπωρήθηκε αναίτια φεύγοντας από το Μεσολόγγι στις 14:15 και επιστρέφοντας στη βάση της στις 00:30 μην έχοντας καταφέρει να παίξει το παιχνίδι για το οποίο ταξίδεψε, ενώ και η διοίκηση σπατάλησε το ποσό των 1.500 ευρώ επίσης αναίτια.

Εμπιστευόμαστε τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ και περιμένουμε την απόφαση τους. Τονίζουμε όμως προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παιχτών και τα χρήματα μας.

Υ.Γ Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις διαιτητές της χθεσινής αναμέτρησης για το χειρισμό του ζητήματος και τη συνεργασία που είχαμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Δείτε τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικρά…