Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αυτό το όνομα έχει κυκλώσει ο Σερέλης (vid)

Αυτό το όνομα έχει κυκλώσει ο Σερέλης (vid)

Σερέλης και Κάρτερ

Ο Σερέλης τον ξέρει και τον θέλει για «δίδυμο» με τον Καλάθη.

Στον Παναθηναϊκό η χρονιά έχει… τελειώσει. Κανείς δεν πρόκειται να τα παρατήσει, θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος (για την Ευρωλίγκα ουδείς λόγος), όμως ήδη ο Χρήστος Σερέλης κάνει τον σχεδιασμό κι έχει «σημαδέψει» έναν παίκτη, για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος αυτό το διάστημα.

Ο Τάισον Κάρτερ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο Λαύριο. Είχε εξαιρετική παρουσία, γεγονός που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο να κινηθεί για την απόκτησή του. Θα είχε ολοκληρωθεί, αν δεν έλεγε «ναι» ο Ντόρσεϊ κι επειδή δεν χωρούσαν κι οι δύο μαζί «θυσιάστηκε» ο Αμερικανός. Ο Σερέλης τον είχε στα… χέρια του.

Κυπελλούχος Ισπανίας

Ο Κάρτερ όχι μόνο εξελίχθηκε, αλλά στα 25 του ανακηρύχθηκε MVP του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας, οδηγώντας τη Μάλαγα στην κατάκτησή του, μετά 18 άγονα χρόνια. Ο 25χρονος Αμερικανός σημείωσε 17 πόντους (3/6τρ., 2/2διπ., 4/6β.), είχε 3 ασίστ, 1 ριμπάουντ σε 25′ συμμετοχής, αφήνοντας το αποτύπωμά του.

Δεν περίμενε αυτή την εμφάνιση ο Σερέλης, για να εισηγηθεί την απόκτησή του. Παίκτης που αγωνίζεται με άνεση και στις δύο περιφερειακές θέσεις, που διαθέτει ταχύτητα και άλμα. Είχε οδηγήσει το Λαύριο στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, βρέθηκε -όπως προαναφέραμε- μια ανάσα από το λιμάνι, κατέληξε στη Ζενίτ, για να αναδειχθεί στην Ισπανία.

Ο Κάρτερ από την πλευρά του δεν ξεχνά ότι όντας ρούκι, πήρε πολλά από τον κόουτς Σερέλη, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής, καθώς θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Και το σημαντικότερο, παίζοντας στην Ισπανία, δεν είναι μόνο ο κόουτς Σερέλης, που έχει άποψη γι’ αυτόν…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μέχρι το 2026 στην Παρτίζαν ο Ομπράντοβιτς

Στην Παρτιζάν μέχρι το 2026 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Κάτοικος» Βελιγραδίου γι’ άλλα δ…