Κεντρική Basket League Παππάς: «Μέρα με τη μέρα ο Σλούκας»

Παππάς: «Μέρα με τη μέρα ο Σλούκας»

xristos pappas olympiakos jpg

Στην κατάσταση των Σλούκα – Πίτερς αναφέρθηκε ο Χρήστος Παππάς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και έφτασε τη 14η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα. Την ευθύνη της ομάδας ανέλαβε στα τελευταία λεπτά ο Χρήστος Παππάς, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχθηκε δυο τεχνικές ποινές και αποχώρησε από το ματς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Κώστα Σλούκα μετά τον τραυματισμό που υπέστη, ενώ μίλησε και για τη  «διαβολοβδομάδα» που έχουν μπροστά τους στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, ειδικά αυτή την περίοδο που οι ομάδες διανύουν μια περίοδο κούρασης θα λέγαμε. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στην άμυνα ήμασταν πολύ κάτω από τα στάνταρ μας. Στο τέλος της ημέρας η νίκη είναι που μετράει. Ήταν θέμα προσέγγισης».

Για τη «διαβολοβδομάδα»: «Τα παιχνίδια της EuroLeague είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικά. Σίγουρα παίζουμε με δύο πολύ καλές ομάδες. Να δούμε τι θα γίνει και με τους τραυματίες μας. Θα το πάμε μέρα-μέρα με τον Σλούκα. Να δούμε τώρα τι έγινε και με τον Πίτερς. Προχωράμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…