Κεντρική Basket League Παπανικολόπουλος: «Παίζουμε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι»

Παπανικολόπουλος: «Παίζουμε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι»

ASK Papanikolopoulos 950x533 1

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Καρδίτσας, έκανε ο Νίκος Παπανικολόπουλος εν όψει και του αγώνα με τον Ιωνικό, που μοιάζει ως «τελικός».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Το Σάββατο παίζουμε ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Έχουμε κοινά σημεία, καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονται από αλλαγή στον πάγκο τους, στη θέση του προπονητή.

Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες τραυματισμών που είναι έντονες στην ομάδα μας.

Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ειδικά στον κόσμο της Καρδίτσας. Ξεκινάει μία νέα περίοδος μετά την αλλαγή του κόουτς Αγγέλου και ο στόχος της ομάδας είναι να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο επερχόμενος αγώνας με τον Ιωνικό είναι πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Χρειαζόμαστε αμφότερες τη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ανυπομονώ γι’ αυτή την αναμέτρηση.
Επίσης, έχουμε την έλευση νέου προπονητή που αποτελεί από μόνο του ένα παρακινητικό γεγονός. Κάθε αλλαγή είναι πάντα καλή και μαζί της, η αλλαγή κάποιων συγκυριών. Περιμένω με ανυπομονησία ένα σκληρό παιχνίδι και θα γίνει μία δυνατή μάχη».
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…