Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ο Φρανσίσκο στην 30άδα των κορυφαίων πασέρ του Περιστερίου

Ο Φρανσίσκο στην 30άδα των κορυφαίων πασέρ του Περιστερίου

fransisco e1668870825793

Ξεχωριστό επίτευγμα για τον Γάλλο άσο των «κιανοκίτρινων».

Οι 4 ασίστ του Σιλβέν Φρανσίσκο που πέτυχε στον αγώνα με την ΑΕΚ, ήταν αρκετές για να προστεθεί στην 30άδα με τους κορυφαίους πασέρ στην ιστορία του Περιστερίου.

Διαβάστε όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Μπορεί να μην έφτασε σε μία επίδοση ανάλογη των προηγούμενων εμφανίσεων του, όμως ο Σιλβέν Φρανσίσκο ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος του Περιστερίου bwin σε δημιουργικό επίπεδο και με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, μπήκε στην 30άδα των κορυφαίων πασέρ στην ιστορία της ομάδας στην Basket League.

Remaining Time -0:00
Fullscreen
Mute
Έφτασε τις 71 ασίστ –είναι 2ος στο φετινό Πρωτάθλημα πίσω από τον Τόμας Ουόκαπ που έχει 80- και «έπιασε» στην 30ή θέση της λίστας τον Τζόρνταν Κάλαχαν που είχε 71 στη σεζόν 2018-19.

Στον αντίποδα ο Γάλλος είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι 2/9 τρίποντα και έχει τέσσερις από τις 15 επιδόσεις 7+ άστοχων τριπόντων της φετινής Basket League.

Ακόμη…

*Ο Μίρο Μπίλαν ήταν ένας από τους καλύτερους χθες για το Περιστέρι bwin με εννιά πόντους, οχτώ ριμπάουντ, εννιά κερδισμένα φάουλ και τρεις ασίστ. Παράλληλα ο Κροάτης σέντερ με το μοναδικό του επιθετικό ριμπάουντ έφτασε τα 32 και μπήκε στην 50άδα της ιστορικής λίστας των «κυανοκίτρνων» στην Basket League. «Έπιασε» στην 50ή θέση τον Αλεξάντερ Κουλ που είχε 32 επιθετικά ριμπάουντ στη σεζόν 2001-02.

Ο Κροάτης σέντερ με τα οχτώ ριμπάουντ που είχε χθες, έφτασε τα 94 και χρειάζεται ακόμη έξι για να γίνει ο 64ος στην ιστορία του Περιστερίου bwin που θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

*Στην 50άδα μιας άλλης ιστορικής λίστας του Περιστερίου bwin μπήκε και ο Μάρκους Ντένμον. Ο Αμερικανός έκανε ένα κλέψιμο, έφτασε στα 25 και μπήκε στην 50άδα αφήνοντας εκτός του Γκάρι Λέοναρντ που είχε 24 στη σεζόν 1992-93.

*Η χθεσινή ήττα για το Περιστέρι bwin ήταν η 300ή που γνώρισε σε 604 αγώνες του στην Basket League. Ήταν η τρίτη φορά στη φετινή σεζόν που υποχρεώθηκε σε δύο διαδοχικές ήττες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Κασελάκης: «Πρέπει να απολαύσουμε το Final 4 και να παίξουμε σκληρά»

Στη σημασία της πρόκρισης του Περιστεριού στο Final Fur του BCL αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Κασε…