Κεντρική Διεθνή Μίροτιτς: Τέλος από την Εθνική Ισπανίας

Μίροτιτς: Τέλος από την Εθνική Ισπανίας

mirotic e1648245190715 jpg

Δεν θα ξανά αγωνιστεί με τη φανέλα της Ισπανία ο Μίροτιτς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς σε δηλώσεις του, έθεσε τον εαυτό του εκτός εθνικής αναφέροντας πως δεν βλέπει τον ίδιο ξανά με τη φανέλα της Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διεθνής παίκτης:

«Δεν βλέπω να επιστρέφω. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που αγωνίστηκα με την Εθνική. Πλέον έχω επικεντρωθεί στο να δώσω τα πάντα στον σύλλογο που αγωνίζομαι. Έχω πολλά πράγματα να ασχοληθώ το καλοκαίρι. Πολλά προσωπικά θέματα, οικογένεια, επιχειρήσεις… Βρίσκομαι σε μια ηλικία που δεν πιστεύω ότι θα παίξω ξανά στην Εθνική Ισπανίας, ειδικά μετά από τον τραυματισμό μου.

Πριν από το Eurobasket μίλησα με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και με ρώτησε αν επρόκειτο να επιστρέψω ή όχι. Ήθελε να επιβεβαιώσει ότι δεν είχα σκοπό να γυρίσω και προς αυτή την κατεύθυνση, πήγαν με άλλον παίκτη (Λορέντζο Μπράουν). Ήταν μεγάλη επιτυχία, δείτε πως πήγε, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο δείχνοντας ακόμη μια φορά πως είναι η καλύτερη ομάδα και ο τρόπος που προετοιμάζονται είναι απίστευτος. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να κερδίσω μαζί τους ένα Eurobasket (2015) και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…