Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Κασελάκης: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Κασελάκης: «Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας κόντρα στην ΑΕΚ»

Κασελάκης χάνει το ματς με Καρδίτσα

Δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κατά τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ (28/1, 16:00) στα Άνω Λιόσια, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που χρειάζεται η ομάδα του σε τέτοιου είδους αγώνες, ενώ τέλος τόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να πιάνουν το μάξιμουμ της απόδοσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δεν συνοδεύτηκε όμως με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθιμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε στα 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη συνεχής βελτίωση της ομάδας: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε και το ωρολόγιο το π…