Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Κασελάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό με τη Ντιζόν»

Κασελάκης: «Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό με τη Ντιζόν»

kaselakis 150807 1

Τη στήριξη του κόσμου θέλει ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Το Περιστέρι θα υποδεχτεί το βράδυ της Τρίτης τη Ντιζόν (10/1, 19:30) για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των Play-in του BCL. Ο Λεωνίδας Κασελάκης σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τους Γάλλους, τόνισε ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουν τον αγώνα, και τέλος έκανε το δικό του κάλεσμα να βρεθεί ο κόσμος στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, για τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή μας πορεία, έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον πρώτο αγώνα με την Ντιζόν. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μάχη για 40 λεπτά. Επιβάλλεται να ξεκινήσουμε από την άμυνα μας και να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Γαλλία. Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως ξέρουμε ειδικά στην έδρα μας.

Από αυτό το σημαντικό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο έκτος παίκτης μας! Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας, να γίνει ένα με την ομάδα όπως ξέρει αυτός. Μέχρι στιγμής έχουμε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας, θέλουμε η στήριξη να είναι πιο δυνατή από ποτέ για να πανηγυρίσουμε μαζί μια πολύ σημαντική νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…