Κεντρική Basket League Καρδίτσα Ιαπωνική Καρδίτσα: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για ΑΕΚ

Καρδίτσα: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για ΑΕΚ

Καρδίτσα

Στη διάθεση των Θεσσαλών τα εισιτήρια για τον αγώνα Καρδίτσα – ΑΕΚ.

Η Καρδίτσα με ανακοίνωση της ανήμερα των Φώτων, γνωστοποίησε τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Basketleague κόντρα στην ΑΕΚ (14/1, 19:15). Οι Θεσσαλοί δίνουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες και πληροφορίες στους φίλους της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο, για το ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη μεγάλο ματς υποδέχεται το επόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 7.15 μ.μ. η Καρδίτσα, καθώς για τη 12η αγωνιστική της Basket League, o Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΚ. Η λάμψη του αντιπάλου και η πρόκληση μιας ακόμη ιστορικής αναμέτρησης για τον Α.Σ.Κ., προδιαθέτουν για ένα συναρπαστικό ματς στο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Από την Παρασκευή 6/1 το πρωί, τα εισιτήρια για τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα για προπώληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr, ενώ από το Σάββατο 7/1, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα τόσο ηλεκτρονικά, όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 14/1 και όλες οι κατηγορίες εισιτηρίων, θα είναι διαθέσιμες τόσο από τα γραφεία του ΑΣΚ, όσο και ηλεκτρονικά.

Παροτρύνουμε όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε ό,τι αφορά τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

Στους τομείς BD, DD και ED (κάτω διάζωμα) διατίθενται εισιτήρια με τιμή για το κανονικό εισιτήριο 20 ευρώ και για τα παιδιά (16 ετών και κάτω) με 10 ευρώ.
Στους τομείς BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), το κανονικό εισιτήριο τιμάται 15 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο 7 ευρώ, ενώ διατίθενται εισιτήρια για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους σε τιμή 10 ευρώ, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Καρδίτσα Ιαπωνική

Δειτε επισης

Δίπλαρος και Μπιουκάναν έγραψαν ιστορία με ασίστ και κλεψίματα

Ρεκόρ για τους Δίπλαρο και Μπιουκάναν. Η Καρδίτσα επέστρεψε στις νίκες με την επικράτηση τ…