Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καντέρ: «O Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

Καντέρ: «O Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

kae aek kanter e1666193435250

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ανοικτά για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κάλεσε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει ενέργειες κατά του Ερντογάν.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. ‘

Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ’ μου είπαν. Και μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν ‘από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε».

«Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν.

Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …