Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Aνακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου

Ιωνικός: Aνακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου

aggelopoulos nikos 1

Η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του φόργουορντ, Νίκου Αγγελόπουλου.

Ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος είχε συμμετοχή στα 13 ματς της Μεγαρίδας με μέσο όρο σχεδόν 25 λεπτά και ήταν ο τρίτος σκόρερ της με 10,3 πόντους, πίσω από Γερομιχαλό και Ντουμπίνσκι, αποχώρησε χωρίς να έχουν υπάρξει… σημάδια αυτής της εξέλιξης τουλάχιστον στους έξω από την ομάδα.

Άμεσα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ιωνικό που μπορεί να ετοιμάζει μαζική ενίσχυση και στους ξένους, αλλά ήθελε να γεμίσει το ρόστερ του και κρίθηκε ότι ο 38χρονος παίκτης μπορεί να προσφέρει με την εμπειρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Έναν έμπειρο παίκτη, που δεν χρειάζεται συστάσεις, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ιωνικός. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε.

Γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1984, έχει… φάει τα γήπεδα του μπάσκετ με το κουτάλι. Πρωτοσυστήθηκε ως παίκτης του Γαλατσίου κι ακολούθησε μια σπουδαία διαδρομή, με σταθμούς σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβο, Φάρο, Χολαργό, Δόξα Λευκάδας, Εθνικό.

Μέχρι πρότινος ο Νίκος Αγγελόπουλος αγωνίζονταν στη Μεγαρίδα, με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Με την απόκτηση του έμπειρου πάουερ φόργουορντ, η ομάδα μας ενισχύεται στη φροντ λάιν, εκεί όπου ο κόουτς Λίβανος εντόπισε κενό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…