Κεντρική Uncategorized Ίκαρος Καλλιθέας: Επιστολή διαμαρτυρίας σε ΕΟΚ και ΚΕΔ/ΕΟΚ

Ίκαρος Καλλιθέας: Επιστολή διαμαρτυρίας σε ΕΟΚ και ΚΕΔ/ΕΟΚ

Ίκαρος Καλλιθέας

Διαμαρτυρία σε ΕΟΚ και ΚΕΔ/ΕΟΚ έστειλε ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Την αντίδραση του Ίκαρου Καλλιθέας προκάλεσε η διαιτησία του αγώνα με το Πικέρμι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύνταξη και αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς την ΕΟΚ και την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Η ομάδα της Καλλιθέας χαρακτηρίζει κάκιστη τη διατησία του συγκεκριμένου αγώνα και τονίζει πως δεν αντιμετωπίστηκε με τον σεβασμό που θα έπρεπε.

Αναλυτικά η επιστολή του Ίκαρου Καλλιθέας:

«Διαχρονικά ως Ίκαρος Καλλιθέας έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία και να προσπαθούμε πάντα εντός των τεσσάρων γραμμών να κερδίζουμε τα παιχνίδια και τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Υπάρχουν στιγμές, όμως, που δεν γίνεται να φιμώσουμε το δίκιο μας! Κόντρα στην ομάδα του Πικερμίου γίναμε μάρτυρες μίας πολύ κακής διαιτησίας που άφησε ανεξέλεγκτο το… ξύλο από την πλευρά του Πικερμίου.

Υπήρξαν δύο κάκιστοι διαιτητές, τουλάχιστον γι’ αυτό το παιχνίδι, που ήταν μία κακή επανάληψη των όσων έγιναν στον πρώτο αγώνα. Αμφότεροι ανέχτηκαν προκλητικά τη σκληρή άμυνα που ξεπερνούσε τα όρια του φάουλ από το φιλοξενούμενο σωματείο. Θα λέγαμε ότι είναι μία άτυχη στιγμή, όμως η επανειλημμένη άμυνα / πάλη παικτών ύψους 1,60μ. – 1,70μ. απέναντι στον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας και ύψους 2,10μ. (Μαυροειδή) δεν του επέφερε σχεδόν ούτε ένα φάουλ, οπότε αυτή η κακή διαιτησία δεν γίνεται να αποδίδεται σε ατυχές γεγονός.

Απευθυνόμαστε στην Ομοσπονδία και ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των δύο διαιτητών, οι οποίοι φέρουν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω θυμίζοντας εποχές πέτρινων χρόνων. Το μπάσκετ και οι αθλητές πρέπει να προστατευθούν από διαιτησίες σαν αυτή, γι’ αυτό μέσω της τιμωρίας τους ζητάμε να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Uncategorized

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ανησυχία για τον Μπρίντον Λεμάρ

Τι ισχύει με τον Μπρίντον Λεμάρ. Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια με τη Χ…