Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Φόστερ: «Υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ

Φόστερ: «Υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ

Φόστερ

Στά στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στάθηκε ο Φόστερ.

Ο παίκτης της Ρίτας που ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ, Μάρκους Φόστερ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα στοιχεία της νίκης αλλά και στο πως αντιμετ΄ψπισαν τον Ράιλι.

Αναλτικά όσα δήλωσε ο παίκτης της Ρίτα:

«Ήταν μια καλή σειρά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήταν πρόκληση να μαρκάρουμε τους Ράιλι, Χαντς, Φράνκε. Έπαιξε δυνατά ο ΠΑΟΚ. Μεγαλώσαμε μέσα από αυτή τη σειρά των αγώνων και μείναμε ενωμένοι.

Πήγε άσχημα στην αρχή το παιχνίδι για εμάς, έκανα λάθη και ήταν κοντά το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρέμησα, άφησα το παιχνίδι να έρθει σε εμένα, δεν εκβίασα καταστάσεις και κάναμε αυτό που ξέρουμε. Δείξαμε απόψε πόσο καλή ομάδα είμαστε».

Και συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις: «Πάντα θέλεις να κλείσεις νωρίς τη σειρά. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στην Ελλάδα. Είναι σκληρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, λίγο τους υποτιμήσαμε με τις προσθήκες που έκαναν από το πρώτο παιχνίδι, όμως στο τέλος τα καταφέραμε. Εχουμε την ευκαιρία να πάμε στους 8 αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς».

Για τον Ράιλι: «Του κάναμε πιο δύσκολο το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, του κάναμε δύσκολα τα σουτ του. Είναι πολύ καλός παίκτης, εμείς μείναμε στο πλάνο μας».

Για το ποιος κέρδισε τη… μάχη της κερκίδας: «Σίγουρα τους κερδίσαμε. Ακούστηκαν στην αρχή και στο ζέσταμα, αλλά στη συνέχεια χάθηκαν…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Τενερίφη – Μάλαγα 75-80

Η Μάλαγα κατέκτησε το BCL Η Μάλαγα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Basketball Champ…