Κεντρική Β' Εθνική Έσπερος Καλλιθέας: Σούπερ κίνηση με Ντίλον Έιβαρ (pic)

Έσπερος Καλλιθέας: Σούπερ κίνηση με Ντίλον Έιβαρ (pic)

dilon eivar esperos kallitheas

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Έσπερος Καλλιθέας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάη Κωνσταντινίδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίλον Έιβαρ, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας μετά το πέρασμα του από τη Δάφνη Δαφνίου (2019-20) και τον Αμύντα (2020-21).

Μάλιστα, ο Μάης Κωνσταντινίδης είχε συνεργαστεί μαζί του και τις δύο προηγούμενες χρονιές του στη χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Ο Ντίλον Έιβαρ στα κυανόλευκα!

Η διοίκηση του ΠΟΚ Έσπερος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Ντίλον Έιβαρ.

Ο 27χρονος Αμερικάνος πόιντ γκαρντ (1.83) εντάσσεται άμεσα στο σύνολο του Μάη Κωνσταντινίδη και θα ενισχύσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων στο υπόλοιπο της Β’ Εθνικής.

Ο Έιβαρ, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον Αμύντα τη σεζόν 2020-21 και στη Δάφνη Δαφνίου τη σεζόν 2019-20, όταν και είχε την πρώτη επαφή του με το ελληνικό μπάσκετ.

Παίκτης με οργανωτικές ικανότητες, εμπειρία και έφεση στο μακρινό σουτ, είχε φοιτήσει σε δύο κολέγια, στο φημισμένο Λούιβιλ του Ρικ Πιτίνο (2014-16) ως συμπαίκτης των Τέρι Ροζίερ και Ντόνοβαν Μίτσελ, και στο Ίστερν Κεντάκι (2016-18), προτού χαράξει την επαγγελματική πορεία του. Μάλιστα με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή τον συνδέει στενή οικογενειακή σχέση.

Με την προσθήκη του Αμερικανού στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ η διοίκηση του Εσπέρου αποδεικνύει την πίστη της στην επίτευξη των στόχων, δίχως εκπτώσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …