Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Εμφάνιση καριέρας με δύο ρεκόρ από τον Κατσίβελη

Εμφάνιση καριέρας με δύο ρεκόρ από τον Κατσίβελη

Katsivelis 090123 B 1

Ο Κολοσσός H Hotels διατήρησε το εντός έδρας αήττητο του με την επικράτηση επί του Λαυρίου Megabolt και μέσα από μία σπουδαία εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη που, βάσει των αριθμών, ήταν η καλύτερη από τις 254 που «έγραψε» στην Basket League.

Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε τις κορυφαίες επιδόσεις του σε πόντους και ranking.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κατσίβελης…

Είχε 21 πόντους βελτιώνοντας κατά έναν το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε 20 πόντους στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2019-20 με τον Προμηθέα απέναντι στον Ιωνικό.

Είχε 30 ranking ξεπερνώντας κατά τρεις μονάδες το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε 27 με τον Προμηθέα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη σεζόν 2018-19.

Παράλληλα μοιράζοντας έξι ασίστ ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση του –τόσες είχε στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό- και βρέθηκε μία μακριά από το ρεκόρ καριέρας του αφού είχε επτά στην πρεμιέρα της σεζόν 2019-20 με τον Προμηθέα κόντρα στη Λάρισα.

Ο Κατσίβελης σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση του στην «οικονομία» με συντελεστή +8 αφού είχε έξι ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα λάθος.

Πρόκειται παράλληλα και για την κορυφαία φετινή επίδοση του Κολοσσού H Hotels αφού ο Μαρκίς Τιγκ είχε +7 στο ματς με τον Ιωνικό για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …