Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Σπουδαία κίνηση με Παπανδρέου

Δούκας: Σπουδαία κίνηση με Παπανδρέου

giorgos papandreou panerythraikos

Κίνηση-ματ με Παπανδρέου από τον Δούκα

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Δούκας. Ο ΑΣΕΔ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Elite League με τον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Παπανδρέου (1996, 1,90μ), ο οποίος θα ενισχύσει τους «μπλε» μέχρι το φινάλε της σεζόν 2022-2023.

Ο 26χρονος αθλητής που μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανερυθραϊκού ήταν η επιλογή του Κώστα Σορώτου για να δώσει ακόμα περισσότερη «δύναμη», ενέργεια και λύσεις στην περιφερειακή γραμμή του Δούκα.

«ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ»

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη «μπλε» φανέλα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΑΣΕ Δούκα. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της και παράλληλα να δικαιώσω τους προπονητές και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου».

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε και σε επίπεδο Ανδρών (2013 – 2016 σε Γ’ Εθνική & και Α’ ΕΣΚΑ, 2018-2020 σε Γ’ Εθνική και Β’ Εθνική).

Το 2016 αγωνίστηκε στο Ψυχικό (Α2 Εθνική) για να βρεθεί ένα χρόνο αργότερα στην ομάδα της Πεντέλης με την οποία πανηγύρισε και άνοδο στη Β’ Εθνική.

Τη σεζόν 2020-2021 πήρε γεύση από τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ μιας και αγωνίστηκε στο Λαύριο ενώ ένα χρόνο αργότερα (2021-2022) έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Αιγάλεω.

Η «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιώργο Παπανδρέου στην ομάδα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …