Κεντρική Β' Εθνική Διαγόρας Ρόδου: Νέος προπονητής ο Κουταλιανός

Διαγόρας Ρόδου: Νέος προπονητής ο Κουταλιανός

mixalis koutalianos diagoras rodou

Τα ηνία στον Κουταλιανό

Ο Διαγόρας Ρόδου προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Οι Νησιώτες συγκεκριμένα ανακοίνωσαν ότι τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κουταλιανός, ο οποίος πήρε τη θέση του Στάθη Βλαχοδήμου.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ροδίτη προπονητή Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα κάνει την πρώτη του προπόνηση σήμερα το βράδυ και θα κάνει ντεμπούτο στο τιμόνι του Γ.Σ. Διαγόρας στο παιχνίδι της Κυριακής (14:00) με τον Α.Ο.Κ. Χανιά. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου του 1977. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και στη διάρκεια των σπουδών του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης εργάστηκε στο τεχνικό επιτελείο των τοπικών ομάδων, Α.Ε. Κομοτηνής και Γ.Α.Σ. Κομοτηνής.

Στη συνέχεια και κατά την επιστροφή του στη Ρόδο εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού, όπου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από την Α1 Κατηγορία αρχικά ως άμεσος συνεργάτης σημαντικών προπονητών, όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, Γιώργος Ζευγώλης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Μιχάλης Κυρίτσης, ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μηνάς Γκεκος και ο Βασίλης Φραγκιάς. Μάλιστα, στο τέλος της σεζόν 2013-14 και την αγωνιστική περίοδο 2014-15 υπηρέτησε την ομάδα ως head coach, παίρνοντας το «βάπτισμα του πυρός» στη Basket League. Έπειτα, εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αίολο Αστακού στη Β’ Εθνική, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2 Κατηγορία και ύστερα τη συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου στην Α1, ενώ εργάστηκε για 13 αγώνες στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά στο πρωτάθλημα της Α2. Την επόμενη σεζόν δούλεψε στην Α2 για λογαριασμό του Κόροιβου Αμαλιάδας και εργάστηκε ξανά στη Basket League το 2020 και συγκεκριμένα στον Ιωνικό Νικαίας. Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει τον Μιχάλη Κουταλιανό στην οικογένεια του και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …