Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Διάσειση ο Σχίζας πριν τον Προμηθέα

Άρης: Διάσειση ο Σχίζας πριν τον Προμηθέα

Άρης Σχίζας

Γεμάτο και πάλι το απουσιολόγιο του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός αγώνα στην Πάτρα με τον Προμηθέα (7/1, 16:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basketleague.

Ο Σταύρος Σχίζας κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάσειση, με σκοπό να του χορηγηθούν ράμματα στο κεφάλι, ενώ ο Γιώργος Φίλλιος δεν ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας για τρίτη συνεχόμενη μέρα λόγω ίωσης. Εκτός επίσης έμεινε και ο Χρήστος Σιδέρης με πρόβλημα στο πόδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Ο Άρης μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/01, στις 16:00, για τη 11η αγωνιστική της Basket League. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05/01) περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Το απουσιολόγιο του Γιάννη Καστρίτη δεν ήταν λευκό. Ο Γιώργος Φίλλιος απουσίασε για 3η συνεχόμενη μέρα, αφού παραμένει εμπύρετος λόγω της ίωσης που τον προσέβαλε.

Ο Σταύρος Σχίζας επίσης έμεινε εκτός, αφού υπέστη διάσειση, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι σε προπόνηση των προηγούμενων ημερών. Απών ήταν και ο Χρήστος Σιδέρης, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί πόδι.

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 06/01 με μία μεσημεριανή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Πάτρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Καραφώτης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…