Κεντρική Ασίστ Shadow Αλλάζει εικόνα το Μετς

Αλλάζει εικόνα το Μετς

Το Μετς… ξηλώνεται

Το ασχημόπαπο (Μετς) γίνεται… κουκλάκι.

Είναι από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Αθήνας (κι όχι μόνο). Στο παρκέ του έχουν πατήσει παίκτες, που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα της Α1. Ιστορικές ομάδες έχουν παίξει στο Μετς, με το Παγκράτι να το έχει ακόμα ως έδρα. Ποιος ξεχνά τους Αμπελόκηπους του Καλαφατάκη, του Σταυρακόπουλου, του Φάντεμπεργκ και των υπολοίπων;

Το Μετς… γέρασε. Η στέγη μπάζει νερά, κάθε που βρέχει «παίζουν» κουβάδες. Το παρκέ ήταν βαμμένο… άστα να πάνε, είχε διαλυθεί. Πατούσες και βούλιαζε, σε βαθμό που ήταν επικίνδυνο για τους παίκτες. Ο διευθυντής του γηπέδου, Γιώργος Μποσγανάς, προσπαθούσε καιρό τώρα να αλλάξει την εικόνα του κλειστού.

Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε, αλλά ξέρετε πώς είναι αυτά. Μόνο που την περασμένη εβδομάδα έσπασε η μια μπασκέτα (κι αυτή έχει αναστενάξει από καρφώματα). Η… αναποδιά λειτούργησε ως επιταχυντής εξελίξεων και το Μετς ανακαινίζεται.

Ήδη, όπως βλέπετε κι από τη φωτογραφία, το… ιστορικό παρκέ ξηλώνεται και μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχει αντικατασταθεί από καινούριο. Το ίδιο κι οι μπασκέτες, αλλάζουν κι έρχονται πιο σύγχρονες και πιο ασφαλείς. Θα αντικατασταθεί (ίσως όχι άμεσα) ο ηλεκτρονικός πίνακας, ενώ θα γίνουν εν καιρώ αλλαγές στα αποδυτήρια, στην είσοδο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Το πιο σημαντικό είναι πως έχει εγκριθεί κονδύλι, ώστε να φτιαχτεί η οροφή και να μην στάζει το γήπεδο. Διαφορετικά ό,τι κι αν γίνει, το παρκέ θα χαλάσει ξανά. Θα αλλάξουν κι οι κουρτίνες σκίασης, θα βαφτούν οι χώροι. Το ασχημόπαπο θα γίνει κουκλάκι. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και το όμορο γήπεδο του Μετς, που για την ώρα δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων.

Το Μετς είναι για πολλούς από εμάς όχι απλά ένα γήπεδο, αλλά τόπος «νεανικών» αναμνήσεων. Εκεί κάναμε τα πρώτα μας δημοσιογραφικά βήματα, εκεί είδαμε τα παιδιά μας να αγωνίζονται. Το να αλλάξει η εικόνα του ΜΟΝΟ χαρά (μας) προσφέρει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …